Jeep yakit tuketim raporu:)
Yakisi cok olan arkadaslara tavsiyem, once en kolay olan uzun yol secenegini degerlendirin. Yani uzun yolda ne yakiyor? Dur kalk cok degisken oldugu icin burdan baslamanizi tavsiye etmem.
Deponuz tamamen dibine kadar bosken en az 20 Litre (paraniz ve vaktiniz varsa daha cok alin ama net degerde litre) gaz alin. Gece yarisi trafik yokken cikin otoyola (rampasiz) sabit 90 km/s hizda depo dibine kadar bitene kadar (benzine mi atti? Siz yine bi kac kez lpg'ye gecirin cunku bazen tam bitmeden benzine gecebiliyor) kac km yaptiginiza bakin.
Boylece aldiginiz litre uzerinden kac km yaptiginizi hesaplar, uzun yolda normal mi degil mi oncelikle bunu anlarsiniz. Uzun yolda sikinti varsa zaten dur-kalkta da sikinti vardir. Ama uzun yolda sikinti yoksa dur-kalk prosedurundeki dinamikleri degerlendirmeye baslarsiniz.
Not 1: Kurus hesabini birakin arkadaslar. Litre uzerinden yuruyun.
Not 2: Depoyu fulleyip, 100 km yapip tekrar ayni pompadan fulletme yoluna da gidebilirsiniz ama ben pek bunu tercih etmezdim net olcum icin.
Jeep yakit tuketim raporu:)
Alıntı:
entropy Nickli Üyeden Alıntı
Benim 4.7 wj şehir içi 40 45 kuruş, uzun yolda ise 30 kuruşa kadar düşüyor. Yakıta etki eden temel faktörler donanım haricinde tps, iac sensörleri, kelebek temizliği, ateşleme bobinleri ve bujiler. Bunlarda problem yok ise yakıtın o kadar artmaması lazım.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Entropy cok hakli. Bu saydiklari zaten her halukarda iyi durumda olmali. Bunlara goz atilmali.
Buji ve kelebek isi kolay. Diger saydiklarinin tespiti nasil onu bilemiyorum.
Bu arada TPS ve İAC nedir tam olarak? Saglikli olup olmadiklari nasil anlasilir? Buji gibi fiziki durumlarina bakarak mi? Yoksa bilgisayar yazilimi ile mi?