Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH 2 side 10 numara Levent pasta cilayı nerede yaptırdın yada hangi marka bende yaptırmak istiyorum
-
Alıntı:
Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı
İlk marşta çalışıyor ama geç geliyor marşı. Sonraki marşlarda hiç sıkıntı yok anında alıyor marş.
Sanırm benimde pompa gidiyor.
Sabah ilk marşta zor alıyor 3-4 sn marşa basmak gerekiyor.
Sonra benzinde ilk hareket yapmaya çalışırken gaz yemekte zorlanıyor. LPG de hiç sıkıntı yok.
Pompa kendine geldikten sonra dip gazda ralli bile yaptırıyor. Ama ilk marş ve ilk pompalama zamanları sıkıntılı gibi
-
Pompa genelde ince bir ıslık sesi yapar
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
Sanırm benimde pompa gidiyor.
Sabah ilk marşta zor alıyor 3-4 sn marşa basmak gerekiyor.
Sonra benzinde ilk hareket yapmaya çalışırken gaz yemekte zorlanıyor. LPG de hiç sıkıntı yok.
Pompa kendine geldikten sonra dip gazda ralli bile yaptırıyor. Ama ilk marş ve ilk pompalama zamanları sıkıntılı gibi
Sanma Uğur:) gitmiş zaten...yolda bırakmadan el at karda kışta
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
MAŞALLAH 2 side 10 numara Levent pasta cilayı nerede yaptırdın yada hangi marka bende yaptırmak istiyorum
Eyvallah Serkancım; cila bu...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...111783c680.jpg
-
https://kevinsoffroad.com/techarticl...gandspecs.html
Guzel bilgiler var
-
Evet bizim pompalar gitmiÅŸ.
Az önce hanımla bir markete gidip geldik. Git gel 15 km yol anca. Araçta benzinde gidemiyorum diye LPG de kullanıyorum. Evden çıktığımda çeyrek depo benzin vardı eve geldim ibre en sonda ve yakıt ışığı yanıyor. Buna sebep ne olabilir ki? Geçen depoda da aynısını yapmıştı. Çeyrek depo benzin kalınca bir anda depo bitiyor.
-
Pompanın şamandırasıdır. Deponuzu yarımdan aşağıya düşürmeyin, hep çeyrek alın ama yarımdan aşağıya düşürmeyin. Pompa tamir eden var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Pompanın şamandırasıdır. Deponuzu yarımdan aşağıya düşürmeyin, hep çeyrek alın ama yarımdan aşağıya düşürmeyin. Pompa tamir eden var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum
Abi zaten normalde benzinle iniyorum araca ama şu sıralar benzinde çok tekleme yapıyor araç ve gaz yemiyor o yüzden tüp kullanıyorum şu sıralar. Biraz sordum soruşturdum pompayı 700 ila 800 lira arasında. Tamir olayını bilmiyorum hiç aklıma gelmedi sormak.
-
Alıntı:
Abi zaten normalde benzinle iniyorum araca ama şu sıralar benzinde çok tekleme yapıyor araç ve gaz yemiyor o yüzden tüp kullanıyorum şu sıralar. Biraz sordum soruşturdum pompayı 700 ila 800 lira arasında. Tamir olayını bilmiyorum hiç aklıma gelmedi sormak.
Memleketten ne cevherler çıkıyor da ben bulamayıp değiştirdim.
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Sanma Uğur:) gitmiş zaten...yolda bırakmadan el at karda kışta
Alıntı:
Evet bizim pompalar gitmiÅŸ.
Az önce hanımla bir markete gidip geldik. Git gel 15 km yol anca. Araçta benzinde gidemiyorum diye LPG de kullanıyorum. Evden çıktığımda çeyrek depo benzin vardı eve geldim ibre en sonda ve yakıt ışığı yanıyor. Buna sebep ne olabilir ki? Geçen depoda da aynısını yapmıştı. Çeyrek depo benzin kalınca bir anda depo bitiyor.
Alıntı:
Orjinal pompanın pahalılığı bir yana Geçende bosch pompadan bahsedilmişti. takılması rahat ve montajı uygun demişti.
Onu takayım aynı işi yapacak olan diğerine 1000 lira vermeye gerek yok sanıyorum. O konuda bilgisi olan arkadaş kimdi?
Ayrıca ben, benim parçacıyı bi arayıp sorayım bakalım :)
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal pompanın pahalılığı bir yana Geçende bosch pompadan bahsedilmişti. takılması rahat ve montajı uygun demişti.
Onu takayım aynı işi yapacak olan diğerine 1000 lira vermeye gerek yok sanıyorum. O konuda bilgisi olan arkadaş kimdi?
Ayrıca ben, benim parçacıyı bi arayıp sorayım bakalım :)
Buyrun benim [emoji16]
1 ay kadar önce sadece pompayı bosh ile değiştirdim, parçacıya yürüyerek gidip arabayı göstermezseniz 70 tl :) çünkü doblo gibi araçlarda da bunu kullanıyorlarmış.
O günden beri hiç bir sorunum yok.
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Buyrun benim [emoji16]
1 ay kadar önce sadece pompayı bosh ile değiştirdim, parçacıya yürüyerek gidip arabayı göstermezseniz 70 tl :) çünkü doblo gibi araçlarda da bunu kullanıyorlarmış.
O günden beri hiç bir sorunum yok.
Pompa ne kadardi?
-
Alıntı:
Pompa ne kadardi?
Sadece motorunu değiştirmek yetti bende o da 70 tl. Komple şamadırası ile beraber ben de 800 tl civarında fiyat almıştım.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...50ac7e1681.jpg
-
Motorundan bana gonderme sansiniz olur mu?
-
Alıntı:
Motorundan bana gonderme sansiniz olur mu?
Sanayiye gittiğimde bakarım siz bana özelden numaranızı yazın parçacıdan ararım. Aksilik bugün oradaydım dün yazışsak bugün hallederdik. Acil değildir umarım en az 1 hafta o tarafta işim yok.
-
Gittiginizde akliniza gelirse 2 adet alirsaniz ben ayni gun eft yaparim. Bana gondermeniz icin acelemiz yok.
-
Alıntı:
Gittiginizde akliniza gelirse 2 adet alirsaniz ben ayni gun eft yaparim. Bana gondermeniz icin acelemiz yok.
Tamamdır [emoji1417]
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Tamamdır [emoji1417]
Bende isterim abi. :) Tabii sonrasında pompayı nasıl dağıtmam gerektiğini de anlatmanız gerekecek. :)
-
Alıntı:
Bende isterim abi. :) Tabii sonrasında pompayı nasıl dağıtmam gerektiğini de anlatmanız gerekecek. :)
Tamam :) dağıtmak kolay sadece neyi ne zaman söktüğünü unutmayacaksın ve sırayla geri takacaksın. Yani mesele toplamak :)