Yazdırılabilir Görünüm
-
Alıntı:
06kd941 Nickli Üyeden Alıntı
Fuat bey aracta ne gibi olumlu durumlar gozlediniz bu bakimlardan sonra ?
Motorda bir tekleme hissettiğim ve araba 43 hatası verdiği için değiştirdim hepsini, öncelikle tekleme geçti, hatayı sildik ve motorun çalışması eski haline döndü. Uzun vadede yakıtı bile etkiler diye düşünüyorum ama o kadar net bir ölçüm yapamam herhalde.
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
Motorda bir tekleme hissettiğim ve araba 43 hatası verdiği için değiştirdim hepsini, öncelikle tekleme geçti, hatayı sildik ve motorun çalışması eski haline döndü. Uzun vadede yakıtı bile etkiler diye düşünüyorum ama o kadar net bir ölçüm yapamam herhalde.
43 hatası teklemeylemi alakalı? Teklemeyi nasıl anladınız?
Xperia Z
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
43 hatası teklemeylemi alakalı? Teklemeyi nasıl anladınız?
Xperia Z
Evet 43 ateşleme hatası ve uzun yolda motordaki tekleme daha iyi hissediliyor, akıcı şekilde sabit hızla gitmesi gerekirken ara ara kesintiler oluyor.
-
Alıntı:
Evet 43 ateşleme hatası ve uzun yolda motordaki tekleme daha iyi hissediliyor, akıcı şekilde sabit hızla gitmesi gerekirken ara ara kesintiler oluyor.
Benzinde veya lpg de farkediyormuydu?
Xperia Z
-
Alıntı:
erolkan Nickli Üyeden Alıntı
Benzinde veya lpg de farkediyormuydu?
Xperia Z
Evet lpg de biraz daha fazla hissediliyor.
-
-
-
Alıntı:
06kd941 Nickli Üyeden Alıntı
Mis gibi olmus :)
Teşekkür ederim :)
-
-
Alıntı:
Mermi gibi masallah:) yag gosterge isi noldu ama takipdeyim:)!!!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abi delikanlilara kiz demeyin [emoji2]
-
Alıntı:
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı
Mermi gibi masallah:) yag gosterge isi noldu ama takipdeyim:)!!!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göstergeyi sökerlerken beni sinirlendirmeyecek aynı zamanda işinde usta bir usta arıyorum :)
-
Alıntı:
Maverick Nickli Üyeden Alıntı
Abi delikanlilara kiz demeyin [emoji2]
Burak tekneler geleneksel olarak hep dişi karakterlerdir o yüzden benim arabalarım da dişi :) uçaklarda nasıl bir adet var onu da sen öğren artık :)
-
Fark yok;)
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
-
Aracında daha önceden kireçli su ile yıakanmadan kireç lekeleri olan varsa (ki bende vardı dalamanda kuyu suyu ile yıkanmış lekeli idi)
Nasiol™ TEM GLASS Kireç Söken Cam Temizleyici ile işlem tamamdır....KİREÇ LEKESİ şikayeti olan kullanabilir...ayrıca bu nasiol ürünler türk malı vede kaliteli nano kaplamasıda var minnak bir şişe tüm arabayı kaplıyor...http://www.nasiol.com/
-
İlhan arkadaşım eline saglık ,öncesi sonrası yapsaydın keşke .
-
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
İlhan arkadaşım eline saglık ,öncesi sonrası yapsaydın keşke .
:) yldırım arkadaşım onu düşünemedim ...nasiol ürünleri pahalıca ama formülü türk üretim türk eğer araba kalırsa bende :) bahara nano korumayı yapmak istiyorum minicik şişesi var nasıl yeter diyor insan ama yorulardan yetipte artıyormuş..geçen sene almıştım 48 tl idi busen H/B.COM DA 148 olmuş :) birde bu genel temizlik ürünü içinde local marka var komik fiyat ama çok etkili 250ml 2 tl namus lekesi hariç hepsinde etkili denen türden :) local ürünlerinden kullanabilirsin hepsi hesaplı vede iş görüyor....birde koltuklarını ARKO krem ile pamuk gibi yap :) tüpü 1,50 kr yeşil klasik eskiler traş sonrası sürerdi berberlerde muhteşem bişey...
Ben aracın kozmetik sorunlarında iyiyim zaten onun için 2.el alıyorum beni meşgul ediyor istediğim kıvama geldiğinde içime sindiğinde yapacak birşey kalmayınca satıp değiştiriyorum....kış / bahar/ eğlencesi orijinal haline getirmek mutlu ediyor.son verdiğim 5,2 den hakan kardeşim çok mutlu oldu alışverişten ben daha çok mutlu oldum ..hep derim ya keyif-road çu durumum var :)
-
Alıntı:
toporomboz Nickli Üyeden Alıntı
:) yldırım arkadaşım onu düşünemedim ...nasiol ürünleri pahalıca ama formülü türk üretim türk eğer araba kalırsa bende :) bahara nano korumayı yapmak istiyorum minicik şişesi var nasıl yeter diyor insan ama yorulardan yetipte artıyormuş..geçen sene almıştım 48 tl idi busen H/B.COM DA 148 olmuş :) birde bu genel temizlik ürünü içinde local marka var komik fiyat ama çok etkili 250ml 2 tl namus lekesi hariç hepsinde etkili denen türden :) local ürünlerinden kullanabilirsin hepsi hesaplı vede iş görüyor....birde koltuklarını ARKO krem ile pamuk gibi yap :) tüpü 1,50 kr yeşil klasik eskiler traş sonrası sürerdi berberlerde muhteşem bişey...
Ben aracın kozmetik sorunlarında iyiyim zaten onun için 2.el alıyorum beni meşgul ediyor istediğim kıvama geldiğinde içime sindiğinde yapacak birşey kalmayınca satıp değiştiriyorum....kış / bahar/ eğlencesi orijinal haline getirmek mutlu ediyor.son verdiğim 5,2 den hakan kardeşim çok mutlu oldu alışverişten ben daha çok mutlu oldum ..hep derim ya keyif-road çu durumum var :)
Kireç sorunu için sirkeli su kullanabilirsiniz.
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
Kireç sorunu için sirkeli su kullanabilirsiniz.
eşekleşmiş :) uzun zamandır artık boya üzerinde kalıntı bırakmış olanlarda sirkeli su hafif kalıyor denenmiştir....
-
http://i172.photobucket.com/albums/w...psymnmpomz.jpg
http://i172.photobucket.com/albums/w...psijl57r5e.jpg
Havaların düzelmesiyle bi yıkatalım eli yüzü gelsin dedim.Birde MOPAR sticker yaptırdım. +5HP :D