Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
5,9 lx sahibinden yeni sahibine................
236700 kmde bel altı çizik sürtme sebepli 3 adet minnak lokal boyalı.PARÇA DEĞİL !!! mekanik motor yürürü gideri 4x4 vs sorunsuz....
SAYGILI KULLANILMIŞ & GARAJ ARACI..fiyatı uuuuuu amma yüksek yawfff diye düşünen :) hatta içinden cüshünüzzz diyende olabilir :) atalarımız ne demiş ne kaaaaa ekmek o kaaa köfte :) nakit=48.000tl........
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6798274/detay/
NOT=yine neden üzerinde 5.2 jant var muhabbeti yapmayalım lütfen :)
Eklenti 1867Eklenti 1868
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 1879NOT=yine neden üzerinde 5.2 jant var muhabbeti yapmayalım lütfen :)
üzerindeki 5,2 jantları yanında http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6232391/detay/ mevcut...
ilk sahibi 2008-2011 model jeep grand cherokee 2,8 crd 17'' jantları takmış orijinallerini verip almış...benim aldığım 2 sahibi 16'' jant istemiş bilmediğinden izmirden bu 5,2 jantlarını almış :) zaten bu 5,9 u 2 azman köpeğini veterinere götürüp getirmek için satın almış merhametli hayvanseverin birisi :) görsel olarak özentiden 5,9 jantı takanlardan farkı onlar doğan görünümlü şahin gibi benim makina şahin görünümlü doğan durumunda KOMPLEKSİMİZ YOK YANİ :) ..
not 1 =mirkan kardeşim herhalde benim aracımı kastetti bilmiyorum 46000 e stock olurmu demiş :) ben sattığım zaman sahibi ile tanıştırırım... :) ben ucuz almam ucuzda satmam... ARTIK ÜRETİLMEYEN VE 0 KM Sİ OLMAYAN BİR ZJ İÇİN FİYATIN UCU AÇIKTIR.....helede dünyada sınırlı sayıda 14286 adet üretilmiş vede lpg siz olursa önü ferah feza makamında açıktır.....haaa hemen satılırmı bu o kadarda önemli değil zaten keyifle biniyorum değerini ve kıymetini bile illaki CANIM TÜRKİYE mde çıkacaktır...
not 2= geçen sene eylül 2015 de hakan potukçu kardeşime verdiğim 1998 5,2 zj aracımı 26000 tl ye benden almıştı.....3 gün önce izmir mazzını galeride 32000 tl ye satıldı.... yani iyi araba her zaman piyasanın üzerinde satılır.....çünkü zj kasayı 0 yeni alma şansın yok
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 1897 günceldir....
yıldırım arkadaşım o senin kalbinin güzelliği.....AMİN ALLAH hepimizi kenafir gözlülerden :) korusun ben konforunu seviyorum CHRYSLER LHS 3,5 arıyorum bakıyorum ama bulmak zor çoğu lpg lenmiş ...içide aksesuarlarıda cherokee ye benzer konfor tavan durumda burdaki resimde kükrettın ın meşhur ARKO kremi sonrası koltukları...1,5 tl ye mucizeler yaratıyor dış plastiklerin kapı kollarının bakımındada kullandım müthiş...BESLİYOR....Eklenti 1902
Alıntı:
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı
Güzele güzel dememek günahdır .Yılan gibi araba Allah nazardan korusun.
GÃœNCEL
İlan Bitiş Tarihi: 27.03.2016 saat 17:12 ..pazarlıksız nakit 45000 tl [bu rakama sahibinden.com daki ilan numaraları 280096630 daki paspaslar 226232391 deki jant lastik takım--280102590 daki kodlanmamış 0 yedek uzak kumanda ve orıjınal chrysler müzik sistemi +ınfınıty anfisi dahildir ]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6798274/detay/....
27-3-2016 sonrası 1 ay ara datça--burhaniye ören bahar keyfi var inşallah....mayıs ayında kaldığımız yerden devam edicizzz efemmm :)Eklenti 1915Eklenti 1916