Yazdırılabilir Görünüm
-
5.9 ariyorum...
Merhabalar herkese..
Araniza yeni katildim.Mert baÅŸkan ve datcadan Ä°lhan beyle tanismam sonucunda forumu takip eder oldum.Yaklasik 6-7 aydir temiz bir 5.9 ariyorum.Aracin standart donanimda olmasi tercihimdir.Bir cok araca baktim ve malesef aradigim araci bulamadim.Umudumu da yitiriyorum artik..
Bu kosullarda olan cok temiz olmak sartiyla 2000 ve ustu 4.7 veya 5.2 öneriniz varsa onlarida degerlendirebilirim.
Tesekkurler
-
Hoşgeldiniz, benim wj yi vereyim 😀
Xperia Z
-
Merhaba yanilmiyorsam Muglada ki arac,resimlere tekrar bakip size ulasirim.
-
emir hoşgeldin abi :) 5.9 aramaya devam et mutlaka çıkacaktır 5.2 yi kaçırdın ilhan abide vardı 4.7 de bulunur ama 5.9 farklı biliyorsun
-
hoşgeldiniz aramıza, umarım en kısa sürede içinize sinen bir araç bulursunuz, 5,9 tam kupon çünkü :)
-
Selamlar abi,5.9 baska yuzde yuz haklisin...bulalim artik bir tane
-
emir kardeşim;pazartesi antalyadan konuşmuştuk işte hayatımda ilk defa toplu taşıma ile gidip toplu taşıma ile döndüğüm (hep satın aldığım araçla dönerdim)ve kendimi dönüşte kurufasulyeli dürüm yemiş gibi hissettiğim... meşhur cadillac....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5372907/detay/
eğer bu makineyi alsaydım sana benim 5,9 u seninde iyi bildiğin için teklif ederdim.. :) ama acele etme az bulunan bir araç 5,2 den 1493000 adet 5,9 dan 14216 adet var birde pert olanlar offroad a dönenler hoşaf durumda olanlar ile sayı çok az inşallah bulursun vazgeçme... 15 ay 5,2 bindim 5,9 çok muzur bir şey tahrik eden bas gaza diyen oyuncak ve işçilik sanki bir tık kalite içi için.....
kazasız günler hepimize...
not=araç görsel olarak kozmetik olarak mekanik motor(%99,5) çıktı...
ama gel gör belden aşağı galerici deyimi temizlik boyalı.tavan hariç..
tavan 130mic
belden aşağı 230 mic
ön kaput 500-700 mic....
alıpda günlük kullanılacak araba değil kupon onun için bu kusurları adamı son sahibi yapardı......
İNTERNET YALAN DÜNYASI DEĞERMİ 30000 TL LİK ARAÇ İÇİN!!!!! 1,5 GÜN UYKUSUZ KALDIK YOLLARDA 14 SAAT GİT GEL.....BENDEN FENA KÖTÜ ENERJİ ALDI KULAKLARINI ÇINLATACAK KADAR :)
-
Abi valla insanimiz malesef on numara yalanci..yalani cikinca ortaya da bir o kadar mazlum Ben inan ki biktim bu arac konusundaki yalanlardan.Eli kulaginda fena patlayacagim birine.Bu nedir arkadas yok 5664 e mesaj at gelene inanma sase den sorgulat,sonra sigortaya yaptirmamistir diye git ustaya goster..Harcadigin emek zaman ve hayal kirikligi da cabasi..Yazik gercekten..
-
emir kardeşim hislerime tercüman olmuşun :) ......
acele etme sabır bir yerde mutlaka vardır senin kısmetin..... tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir artık bayağı tecrübeliyiz :)
-
Beyaz 205.000 km de prins lpg li.yeni bf at lastikli 5.9 sizce edecegi rakam nedir?muayene ve hasar sorgusu duzgun;)
-
Cok degisken var, sanzumanim motoru vs gibi :)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hepsi ok ise
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bir iki parca boyali
-
30-35 en fazla emir. Beyaz nadir hem de 5.9 da...prins lpg de nadir. Km cok iyi seni tatmin edebilir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
35000 verdim son...arkadas 38.000 istiyormus.O rakam da icime sinmedi dogrusu.
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Emir, Avatar resmini eklermisin... :)
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
verme 38 çok bekle düşecek nasılsa...usd çıkmış piyasa kötü istikrar yok satmak istiyorsa düşecek
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz 205.000 km de prins lpg li.yeni bf at lastikli 5.9 sizce edecegi rakam nedir?muayene ve hasar sorgusu duzgun;)
emir kardeş lpg olmasaydı boyada olmasaydı içinede sinme durumu olsaydı aynen 38 ver derdim..........neticede 5,2 lere göre bulma şansın %1 şaka değil 1 493 000 e karşı 14286 adet.... ne kadar az o kadar fiyat serbest piyasa ekonomisi gereği + kupon makina....
ama lpg siz bulmaya bak derim.....bu kadar yana yakıla arıyorsun bari dibine kadar orijinal olsun.....benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir :)
-
Resmimi ekledim:)Bu arada dogru o rakamda cok acikcasi.Mesele 3000 tl degil..ederinden fazlasini vermemek...
-
Alıntı:
toporomboz Nickli Üyeden Alıntı
Lpg siz bulmaya bak derim.....bu kadar yana yakıla arıyorsun bari dibine kadar orijinal olsun..... :)
Salt bu nedenle LPG takmıyorum...., az binerim ama safkan' a binerim. :)
-
Bendede 4.7 5.2 5.9 ne olursa olsun lpg siz kesinlikle oncelik.Haftasonu arabam olacak..
-
Isin ilginci bundan bes sene oncede araba manyagiydim...ama alma niyetim yoktu...simdide neye merak sarsam rakamlar ucuk...bugunun parasiyle 18 20 araligina tupsuz 5.9 lar ...30.000 liraya 70_80 arasi camarolar pontiac trans am ler vardi...heryerde.simdi 100.000 dolar
-
Haydi hayırlısı bakalım malum sitede aslında 30 adet 5,9 var hiç onlara baktınızmı
-
Sizce? Hepsine baktim off road a cevrilmemis olanlarin .Bir tane bence kondisyonu iyi olan arac var o da 300.000 lerde rakam da 35000 civari.Gerisi bana gore degil.
-
Dedim ya hayırlısı olsun araba işi birazda şans işi denk gelmesi lazım,çok zorlama,bence bekle.zaten 98 model 5,9 u fabrika ayarında denk getirmen imkansız illaki ufak tefekde olsa hatası kusuru olacak ,her güzelde bir kusur illaki çıkar.neyse sana bol şans bu arada geç olmadan foruma hoş geldin.
-
Cok tesekkurler.her yolu denedik.Dogru diyorsunuz,artik beklemek lazim
-
Bence 98 model aracta boyaya pek takilmayin. Hatta taklasi falan olmayip cidden temizlik boyasi olsa komple daha makbul
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Bendede 4.7 5.2 5.9 ne olursa olsun lpg siz kesinlikle oncelik.Haftasonu arabam olacak..
emir kardeşim bak seçenekler çoğaldı :) yineliyorum....biraz sabır göster....sanki ZJ 1 tık önde WJ ye göre.....5,9 da ısrarcı ol.garajlara baktır birde izmirde servislere not bırak aradığını belirt.internete düşmeden bulma şansın çoğalır....yada benim gibi ilan ver :) elinde olan varsa bana ulaşsın diye arıyorum kelimesini kullanmadan.....netize=sabır ile beklemek.
NOT=BİR MALIN AYNISINDAN 0 KM si ÜRETİLMİYORSA 2. EL FİYATINI KİMSE BELİRLEYEMEZ!!!! UCU AÇIKTIR SATANIN SATMA SEBEBİNE KALMIŞTIR.İHTİYAÇTANSA ZATEN SANA BANA GELMEDEN GALERİYE BIRAKIR GİDER YOK PAHASINA .....HOŞAF TİPİ İSE BEKLER DURUR...İYİSİ İSE İYİ PARADIR......zamanında 90.000$ verilip alınmış makina neticede......
doÄŸru zaman doÄŸru yer doÄŸru insan= :) dileklerimle
-
Alıntı:
toporomboz Nickli Üyeden Alıntı
emir kardeşim bak seçenekler çoğaldı :) yineliyorum....biraz sabır göster....sanki ZJ 1 tık önde WJ ye göre.....5,9 da ısrarcı ol.garajlara baktır birde izmirde servislere not bırak aradığını belirt.internete düşmeden bulma şansın çoğalır....yada benim gibi ilan ver :) elinde olan varsa bana ulaşsın diye arıyorum kelimesini kullanmadan.....netize=sabır ile beklemek.
NOT=BİR MALIN AYNISINDAN 0 KM si ÜRETİLMİYORSA 2. EL FİYATINI KİMSE BELİRLEYEMEZ!!!! UCU AÇIKTIR SATANIN SATMA SEBEBİNE KALMIŞTIR.İHTİYAÇTANSA ZATEN SANA BANA GELMEDEN GALERİYE BIRAKIR GİDER YOK PAHASINA .....HOŞAF TİPİ İSE BEKLER DURUR...İYİSİ İSE İYİ PARADIR......zamanında 90.000$ verilip alınmış makina neticede......
doÄŸru zaman doÄŸru yer doÄŸru insan= :) dileklerimle
ilhan arkadaşım ne güzel özetlemişsin . DOGRU SÖZE NE HACET
-
Izmirde bir tane malum sitede 5 2 var tupsuz.pazartesi bozcaada donusu bakacagim araca..Ilhan abi fikir almak icin aracin yanindan arayabilirim seni .98 diri bir arac.Izmirli arkadaslardan araci bilen var mi..31000 fiyatli ilan..tabi o rakami vermem .ama pazarligi arac basinda tercih ederim
-
Alıntı:
eay Nickli Üyeden Alıntı
Izmirde bir tane malum sitede 5 2 var tupsuz.pazartesi bozcaada donusu bakacagim araca..Ilhan abi fikir almak icin aracin yanindan arayabilirim seni .98 diri bir arac.Izmirli arkadaslardan araci bilen var mi..31000 fiyatli ilan..tabi o rakami vermem .ama pazarligi arac basinda tercih ederim
7/24 arayabilirsin :) dediğin makina 35 zsi plakalımı yoksa yetkili serviste var 42--333 plakalı bu geçen senede ilandaydı ....sanki servisteki daha hoş km yaklaşık aynı doğruysa konya arabası.ben yinede acele etme derim 5,9 aklındayken 5,2 geçiş aracı olacak onun için tavan fiyattan alıp zarar etme eninde sonunda 5,9 u bulma şansın olacak sabır durumu olursa. ilandaki arabalar benim hakan kardeşime verdiğim araçtan üstün değil fiyatıda 5000tl yüksek :) en azından içinde kalmasın git yakından gör bak ısınırsan bu laflar havaya gitmiş olur :) sevmek önemli dokunucan iletişime geçicen resimdeki ile aynısı çıkarsa işlem tamam olur hayırlısı ne ise o olsun......
-
42 olana baktim abi..o lpg li.evet rakam yuksek.zaten o rakami vermek istemiyorum.haberlesiriz ..cumartesi.
-
Ankarada 5.9 u nerede full ekspertize sokabiliriz..jeep ten iyi anlayan bir nokta tavsiyesi acil lazim beyler..guvenilir
-
Ankarada şaşmaza gir en iyi amerikancılar kim diye sor en az 5 adet yer tarifi alırsın,sonrası sana kalmış
-
Tamamdir cok sagolun...buldum galiba bu sefer.ilan vs yok.Akgun aydinin satis mudurunde arkadasim ondan da rica ederim olmadi.
-
Yaşayacak hastanın doktor ayagına gelirmiş:)
-
Valla bomba..hayirlisi yarin durum netlesir.
-
inşallah içine siner araçda fiyatıda.....sabreden derviş 5,9 a binermiş :)
-
Yildirim bey siz ankarada misiniz bu arada?
-
Ne gezer Emir keşke Ankara da olsayadım Şaşmazda 50 tane ahbabım olurdu.Ben Türkiyenin en modern ve en temiz şehirlerinden birisi olan ve Avrupa Kültür başkenti ilan edilen Eskişehir de yaşıyorum ama bizim başkentte Amerikan arabalarına yönelik hatta 4x4 araçlara yönelik otomobil sanayisi diye bir şey yok.burada tüm 4x4 ve zj sahiplerinin alayı ya Bursaya ya Ankaraya araçlarını götürürler.Finans sahibi yatırımcılara tavsiye ederim gelin burada 4x4 offroad garaj açın bu bölgede tek olursunuz .Demedi demeyin .
-
Artik pes dedim bugun...5.9 un sahibi esi ve cocuklari istemedigi icin vazgecti satmaktan.Bi sey de diyemedim dunyalar iyisi bir beyefendi.Galiba bu zj bize haram:(..gidip 328 bmw mi baksam yoksa moto crossa mi sarsam..hepten koptum