4 mart 2014 yeni kuruluş diriliş yıldönümümüz olsun ...hoşgeldiniz arkadaşlar..
Yazdırılabilir Görünüm
4 mart 2014 yeni kuruluş diriliş yıldönümümüz olsun ...hoşgeldiniz arkadaşlar..
öldük öldük dirildik :)
Seda yandan da foto cektirip koyarsan tam olacak :)
Henüz içtim. köpüklü türk kahvesi, hep bu saatlerde içerim
resim ekle Tahsin :)
Hortladık.....
Hortoff.com
nerde kalmıştık?
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -
mert başkan bak tekrar silecekseniz siteyi söyleyin az konu açayım :D
bana konu demeyin ... fena moralim bozuk.... tekrardan el birligi ile ...goturecegiz sitemizi...
Yeniden merhaba arkadaÅŸlar...
Site "sıfırlanınca" tadımız kaçtı kaçmasına ama "habu baağa ders olsun" misali, çıkardığımız çok ders oldu...
Haydi bakalım.
Vira Bismillah ...
geze-gen bunu da atlatır :)
bakayım avatar olmuşmu?
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -
olmuÅŸ la :D
Öldürmeyen kurşun diriltirmiş arkadaşlar paylaşmaya devam : herkeslere benden çayyyyyyyyyyy
Yeni ciktim mapustan :))))
aksama ne yicez...
Naaapıyprsunuz bakayım uşaklar
davay davay
harıl harıl siteyi yeniden doldurmaya çalışıyoruz
ya ne zaman biz bisikletle uzun yola yapabileceğiz acaba merak ediyorum.hani istanbulda çıkıp bodruma falan böyle :)
O iş şimdilik yaş Mert, ciddi performans sıcağın altında
Yine de sıcağı beslenmeyi hesaplamak lazım ciddi efor gerektirir diye düşünüyorum
amaç varmak değil yola çıkmak olacak. buradan ido ile direkt bandırma oradan aşağı devam geze geze dinlene dinlene 1 günde 100 km yaparız rahat rahat gibi geliyor ama yetmez dimi :) izmir 500 km 5 günde gideriz olmaz..günde 200 km performansa çıkmak lazım
Aslında yapılamayacak bir şey değil ama ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum, yoğun trafiği de düşünmek lazım
Bu arada program %90 belli oldu. Ay sonu 25-26 gibi gelip, 28 inde donecegim. Verimli gunlerim, pazartesi sali olacak. Once Ankara ya gidip canavari ve aileyi alip Ä°stanbul a gececegim. Oradan da Ä°zmir e donus. Bir istegi olan varsa yazmasi yeterli.
iyi geceler herkese
Küçükköy de olacağım. Ben de buluşma noktasına gelirim sizin müsait zamanınızda
biri bisikletle yunanistan mı dedi?
selam gençlik...bu haftasonu bana bi gamyonet lazım yük ve eşya taşımak için kimde vardır 1 günlüğüne
Günaydın arkadaşlar
aha doğruya burası da vardı :)