Jeep Grand Cherokee WJ kullanıcıları genel paylaşımlarını (soru-görüş-öneri) buradan yapabilirler.
Yazdırılabilir Görünüm
Jeep Grand Cherokee WJ kullanıcıları genel paylaşımlarını (soru-görüş-öneri) buradan yapabilirler.
Hemen soruyorum;
Kaloriferim çalışmıyor. Yolcu tarafında ayak ucunda bir kutu var. Soketli bir kablo takılıyor. Orada temassızlık var. Oynatarak çalıştırıyordum. Artık oynatırken kıvılcım atıyor :) Ne yapabiliriz. Donuyoruz arabada.
Not: Fan kutusu değil. Yaklaşık 20 cm siyah bir kutu.
Aynen. Ama ben onu şöyle yapmıştım, akü kutup başını çıkararak değil de, sigorta kutusundan bi sigortayı çıkararak. wjjeeps'de anlatıyor.
http://www.wjjeeps.com/climate.htm
Calibrating AZC door actuators
Başlığında anlatılanları bir dener misiniz?
Ya bu benim abs ışığı yine yandı. Nedense hep yağmurlu havada yanıyor. Onunla beraber P ve ! işareti de yanıyor.
Geçen ay yandığında cihazla söndürmüştük. Bir daha yanmamıştı. Devreye giriyordu araba kayınca çalışıyordu. Dün yine yandı. Sönmedi ama. Ve bi arada hız göstergem de hareket etmedi. Kadrandaki ok oynamadı yerinden yani. Sonra düzeldi o.
Burak sana söylemiştim kalorifer kutusunu yaptıralım diye gelmedin,benimki de aynıydı ısınmadan dolayı kablo soket erimesi gel elektrikçi , arkadaşa yaptıralım,birdaha unutursun.
selamlar
wj lerin ısıtma soğutma sorununa sebeb olan parçanın değişimi ile ilgili bir video var ekte. Bu yöntem aracın dashboardını sökmeden yapılan bir uygulama
sorun her zaman bunlardanmı çıkıyor bilmiyorum ama.
anladığım kadarıyla sağa ve sola üflemeyi ayarlayan paller kırılıyor (sıcak soğuk olayından)
https://www.youtube.com/watch?v=8Pkw-bPSQCw
Merhaba Emirhan
lpg simit tank mevzusu ile ilgili
(sefaköy yusuf ustanın yanındaki lpg ci ) tavsiyen için teşekkür ederim.
hafta içi sipariş verdim geçen cumarteside gittim hallettim.
Çıkan 80 lt lik silindir tankıda depoya koydum.
Sağolasın
foto cekmedim
izah etmeye çalışayım.
atikerin 72lt lik 22,5cm (yükseklik) x (72cm çap) tankı rahat rahat wj nin
stepne yuvasına oturuyor (kapak rahat kapanıyor),
ben bunu tercih ettim. Ama 24 cm ve 25 cm yüksekliği olan
tankıda var çapı 72 ama yüksekliği farklı dolayısıyla LT'side fazla
ama bana menzili yeterli 72 lt liğin.
Bu wj lerde az biraz uğraştıracak tek durum
benzin deposunun cıvatalarını gevşetip stepne yuvasından
gaz borularını geçebileceği deliği açmak
başka sıkıntı yok
tank ölcülerine bakmak isterseniz diye link ekliyorum.
http://www.atiker.com.tr/tanklar.asp...3&AltGrupID=24
ayrıca 80 lt lik depoyu ve şamandırasını ve sabitleme ayağını atmadım (yeni sayılır)
isteyen olursa 3-5 kuruşa veririm. :)
:)))))
bagajım varmışta haberim yokmuş
evet aynen katılıyorum. Bende genişlikten memnunum
sadece tankın üzerindeki gösterge pek sağlıklı çalışmıyor gibi geldi
denemek için 50 sonra bir daha 50 TL lik gaz aldım.
Depo üstündeki göstergeye baktım olması gereken yerden daha aşağıda gibi geldi.
olmadı ayar yapmaya giderim ama iyi oldu
100 tl 160/170 km. Yaptim biraz fazla bende ayara gidecegim
Sehiriçi ben bunu dusururum
Ben Bostancı'da oturuyorum. Yani bu düzeye çekmemin mümkünatı yok.
Sizin şehiriçi dediğiniz çok ağır trafik de var mı hocam?
Aklım almıyor. Şehirlerarası denememde 30 TL ile 72 km yapmıştım. 42 kuruş yapıyordu ki o zaman LPG 3 TL civarı idi. Şimdi düştü bi de.
Yani şehirlerarası öyle olup da şehir içi nasıl benim bu kadar yüksek çıkıyor (75 krş civarı) anlamıyorum.
Arkadaslar izmitte jeep gosterebilecegimiz kimse varmi ? Servis usta vs... yarin bir arac almak icin izmite gidecegim. Ama araci kime gosterecegim hakkinda bir fikrim yok. Yardim edebilecek kimse var mi?
Olsa gosterecegim.ama yok...
156455171 ilan numarasi budur
Heryerden detayli sorguladim kaza yok. Hatta kaskosuz tek gunu yok. Sahibide cok beyefendi bir insan. Tek kuskum km orjinalligi diger konularda az cok ben anlarim. Bakalim yarin gorecegiz sabah yola cikiyorum zaten.
İst trafiginde 160 km hemde 3-4 defa denedim,dusurmem lazim 5,2 ile bir arkadasim 53 plakali satilikta var 200 km yapiyor atiker bide benimkinden degil gold olmayan sistem
Ben sattigim 5.2 im.ile 125 tl lik gaz ile sehir ici 220 230 uzun yolda 300 320 km arasi yol yapiyor idim. Lpg sistemim prins idi
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Bakalim bu yeni alacagim arac nasil yakiyor. Bunun lpg sistemide dymco imis
Çok iyi değerler bunlar,
2.0 Suzuki ile 100 TL 220 km yapıyorum.
Ya da 33 litre ile 200 km 16,5/100km daha doğru olabilir..
ben tankı ve şamandırayı değiştirdim. bana toplam 500 e mal oldu
(bana sorarsanız biraz pahalı) uğraşmak istemedim açıkcası.
ruhsat hikayesi bana sorarsanız hikaye
zaten ruhsata işli bir tüp var mmo da veya tüvtürkte kaçırıyormu? kaçırmıyormu?
tarihi ve teknik donanımı yeterlimi diye bakıyorlar
e bizim taktığımız tüp atikerin kaliteli bir tüpü ve tarihi de yeni sorun olacağını sanmıyorum.
halledeyim gitsin tadında yaklaştım olaya