Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 WJ 2001 Yaşam Tarzım, Tutkum, Heyecanım.

Konulanmış Görüntüleme

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    07.Aralýk.2014
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Titiz davrandıgınız aracınızın resimlerinden belli benim 97 5,2 zj'm var ve bizim ailenin bir üyesi gibi zj ye arkadaş olarak ikinci bir 4x4 düşüncesi kafamda ufaktan ufaktan var ve ikinci bir araç olarak eğer bulabilirsem temiz bir 5,9 ya da sizinki gibi temiz bir 4,7 wj almayı düşünüyorum.hayırlısı bakalım.
    Titizlikte kolay bi sey degil ,kapalı garajda muhafaza ediyorum,kullanmadıgım zamanlar hava aldıran kumaşla örtüyorum,yani işim biraz zor. Zorda kalmadıkça yağmurlu havalarda çıkmamayı tercih ediyorum.Ayrıca 1998 ZJ 5.9 da sahibiyim,babam emekli ve cogunlukla 5.9u kullanıyor,bu jeepler alışkanlık yapıyor,cok temiz orjinal,84000 kmde,arada bende ZJ 5.9u kullanıyorum,sesi yeter Sürüş keyfide cok iyi,Zj 5.9un yeride bi baska,araçlarımda lpg yok.İki araçtanda vazgeçmek zor.Ekonomik durumum el verdigi sürece uzun süre ZJ 5.9 ve WJ 4.7ye binmeyi düsünüyorum,ikisinin yeri ayrı, fakat ilerde ekonomik durum ne olur bisey diyemem.Asagıdaki likteki sayfada wj ile zj arasındaki bazı farkları gözlemledigim kadarıyla yazdım,ayrıca 5.9 ile 5.2 arasındaki farKlarıda belirttim.Hayırlısı,umarım istediğiniz temizlikte bi araç bulursunuz.
    http://www.geze-gen.com/showthread.p...-Buraya/page29
    Konu dreamer98 tarafından (28.Þubat.2015 Saat 13:43 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.