Merhaba. Amacım WJ 'nin güzelliğini fotoğraflarla paylaşmak istedim.Ayrıntılı resimler çektim,satılık ilanı gibi algılanmasın,jeepim satılık değildir. Tampon ön koruması mopar orjinal aksesuardır ve montajını babamla beraber yaptık,ön korumanın üzerindeki Summit Arması el yapımıdır,babam armayı ilk başta el ile ahsaptan yapmıstı,daha sonra armanın modelini yaptı ve kalıbını hafif olması icin alüminyum döktürdü,arma tampon ön korumasına belli yerlerden vidalanmıstır.Dıştan bakınca armayı sabitlemek icin kullanılan alttaki vidalar gizlidir ve görünmez.Plakanın bulunduğu siyah plastik parça, ön tampon korumasına takıldığında aşağıya doğru eğimli durmaktaydı, plakanın dik durması icin siyah plastik parçanın arka tarafına da gerekli aparatlar babam tarafından yapılmıştır.Emekleri ve herşey için babama minnettarım. Ayrıca ön tampon korumasının boyamasını yapan Ramazan abime de itinalı çalışması için çok teşekkür ederim,emeğine sağlık.Bu paylastıgım resimleri daha önce http://www.gezenbilir.com/ sitesinde de paylasmıstım,kendi aracıma ait resimlerdir, baska yerden alıntı degildir.
[IMG] [/IMG]