Selam dostlar,
ismim Latif. İstanbul K.çekmece/Atakent te ikamet ediyorum. 34 yaşındayım, yaklaşık 1 yıldır bu forumu takip ediyorum, fakat Jeep sahibi olmadığım için hiç yazma gereği duymadım. İmkanlarım dahilinde alabileceğim 4x4 ler içerisinde bana uygun olan olan araç 2008-2010 model arası makyajlı kasa WK CRD . Buna istinaden; siz üstadlardan kafamdaki bir kaç soruya cevap bulmamda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
* WK nın makyajsız olanlarında yani 2005-2007 arası Limited versiyonlarında, Jeep in başarılı çekiş sistemi olan Quadra Drive II standart mış. Fakat benim almak istediğim makyajlı olan 2008-2010 yılları arasında üretilen Limited araçlarda Quadra Drive II sistemi opsiyonel olmuş. Sadece Overland modellerinde standartmış. Arkadaşlar, cümlelerimin sonunu hep -mış, -muş diye bitiriyorum çünkü, bu bilgiyi doğrulayamadım. Bu konu hakkında tek bir yazı bulabildim, o yazıda da yukarıdaki şekilde durumu özetliyordu. Araştırdığım kadarıyla, Quadra Drive II iyi bir sistem, açıkçası bu özellik olmadan bu aracı almanın pek mantığı olmadığını düşünüyorum, yanlış mıyım? Acemice yaptığım bir tespiti paylaşayım sizinle bakmaya gittiğim makyajsız limitedler de vites kolunu altında quadra drive II diye etiket var, fakat makyajlı kasalarda bu etiket yok, sadece etiketi de kaldırmış olabilirler, bilemiyorum. Ayrıca; makyajsız kasasının konfor ekipmanları bence tatminkar seviyede hafızalı koltuklardan, elektrikli direksiyona kadar mevcut, makyajlılarda da durum aynı mı ? Bildiğiniz farklılıkları nelerdir? Selamlar.