Alıntı latiftek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum sizin aracınızda çok iddaalı, Bakırköy Bahçelievler tarafında bir-iki defa görmüştüm. Maaşallah diyeyim.
Aslında hurda değilde, sizin aslanlar desek daha doğru olur. Bu aslanları gündelik hayatta kullandığınızı düşünmedim açıkçası Sanıyorum çoğu kişinin 2. aracı vardır. Ben tercihimi, tek araçtan yana kullanmak istedim, biraz estetik hale getirerek sizin kiler gibi, keyifli bir araç olacağını düşünüyorum. Aracı alacağım zaman, tavsiyelerinizi mutlaka uygulayacağım. Bir de arkasına ucuz yollu 2-3 kişilik 750 kg altı bir karavan uydurursam ileri ki zamanda, benim için nirvana olur
Çok pardon, uzun zamandır takip etmemişim demek ki. Karavanın aslında sizlerin de aklının bir köşesinde yattığını tahmin edebiliyorum. Onun da zorlukları var maalesef; özellikle ağırlığı 750 kg altı yani ruhsatsız olduğu zaman 2-3 alternatifiniz var fazla yok. Ama olanlar da bu keyfi yaşatacak düzeyde. 200 amper akü, bir tane güçlü solar panel son olarak ta elektriğe ihtiyaç duymayan lpg li bir soba takviyesi ile tadından yenmez.
olur olur yakında karavanda başka alternatif olur..birşeyler yapacağım beklemedeyim şu anda...