bende ki şapka bu öneri olarak
images.jpg
bende ki şapka bu öneri olarak
images.jpg
Şip şak
uploadfromtaptalk1428581512286.jpg yaptirmis oldugum tshortte bu reklam olucak ama kotondan almis oldugum 10 tl lik shorttu ama pamuklu
Şip şak
Bayrak bence kesinlikle olsun. Pozisyon olarak da, askeri üniformalarda sol kolda olur. Biz de öyle yapabiliriz.
İsim soyad ve kan grubu fikri de çok güzel. Sağ kola bu yapılabilir.
Tasarımlarını benim yaptığım, zamanında yaptığımız KarTutkusu Kulübümüzün t-shirt örnekleri ekte. Fikir alabilirsiniz. Sol kolda yazan Maverick benim telsiz kod adım bu arada.
İşinize karışmak gibi olmasın ama uzun ömür ve klaslık açısından t-shirtun polo yaka, geze-gen logomuzun, olacaksa Türk Bayrağı ve İsim soyadımızın nakışlı olması harika olur. Baskılar bir süre sonra illa ki zarar görüyor, soyuluyor vs. Ancak bu hem işlem, hem zaman, hem de maddiyat açısından artı yük getirir tabi.
Konu Maverick tarafından (09.Nisan.2015 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
Can sıkıntısından yaptım Bu arada Burakbekâr yazısı da turuncu olacak unutmuşum.
T-shirt.jpg
Şapka nefis. Türk bayrağı mutlaka Olmalı derim.
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
geze-gen T-shirt'larımızın tasarımındaki son görünümü ;
Kumaş ; %100 Cotton - Penye
Renk: Antrasit
V-Yaka , 3 renkli ribanalı, kollar 3 renkli yarım ribanalı, göğüste siyah ve oranj biye şerit, şerit altında ve üstünde nakış yazı,
arkada sırtta 3M reflektörlü nakışlı kertenkele logosu, kolda geze-gen arması ( tasarlanıyor), arka ensede kenarlardan perçinli üzerinde geze-gen.com makışlı askılık band.
Türk bayrağı konusunda tereddütte kaldım..., forma gibi olmasın diyorum..., herkes illaki bir bayrak konduruyor çünkü.... ayrıca kırmızı rengi tamamlayacak t-shirt üstünde başka kırmızı renk yok, yalnız kalacak diye düşünüyorum...
Kumaş siparişi verildi işlemde, kol ve yaka ribana protoları hazırlanıyor, nakış çalışmaları yapılıyor, arma tasarımı çalışılıyor.
harika görünüyor.... eline sağlık Ergun abi...
Elinize, emeğinize sağlık Ergun abi, gayet şık, kumaş konusunda zaten siz gerekeni yapmışsınızdır.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Çok beğendim.
Benimkinin üzerinde başkan yazsın
bende çok begendim. Bogaza tam oturan cinsten mi abi ?
Şip şak
çok güzel görünüyor...
öndeki doğa ve macera sporları yazısını arkaya taşısak?? çünkü bu hali ile biraz formayı andırıyo...
Bayrak konusunda Ergun abiye, yazı konusunda Halil abiye, kişiye özel yazı konusunda Tahsin abiye katiliyorum...