benimde geldi tshirtlerim. gerçekten çok güzel olmuş tekrar teşekkürler. yalnız 1 s 1 L sipariş vermiştim. aynı şekilde geldi ama L çok büyük geldi s tam oldu aslında üniversiteden beri s tshirt giymiyordum çok mutlu oldum yani hatunun tshirt üne kondum bir anlamda. sipariş üzerine yapıldığı için değişim imkanı olacağını sanmıyorum ama s bedenle L bedeni takas etmek isteyen biri olursa haberleşelim.elinize emeğinize sağlık
Eğer geç kalmadıysam ben de iki tane almak istiyorum. Tabii yedekler bitmediyse.XL ve L ya da herhangi birinden iki tane.
Bende 2 adet M var S le deÄŸiÅŸtirebilirmiyim ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır yarın havale yapar ararım başkanım.
Bir tane XL için EFT yaptım. Yarın hesaba geçecek. Üzerimde nasıl duracağından emin olamadığım için (göbek faktörü...) bir tane alayım dedim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Konu Explorer-En tarafından (23.Haziran.2015 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
Başkanım, bizim kargolarda bir problem var ama çözemedik. O kargolar bana ulaşmadı. Sana geri döndü mü bari? Takip no mesajlarsan kargonun önünde sabahlarım bu kez.
Teşekkürler tekrar.
3 XS ve 1 L siparisi vermiştim. Anladığım ve arkadaşlardan aldığım bilgiye göre kadarıyla beden ölçüleri genel olarak da büyükmüş.
XS leri bile büyük geleceğini düşünerek, yazdırmıştım. XS üretim yapılmamış. Bunların yerine S gelse, hiç bir anlamı olmayacak.
Nasıl yapalım Mert Başkan ?
www.geze-gen.com
ya ben herşeyi kaçırmışım çok ihmal etmişim bıurayı
ÅŸayet varsa
1 adet L
1 adet xl
rica edeceÄŸim mert
ücret ne acaba eft yapalım pazartesi