Abicimm ellerinize sağlıkk sen bu işe gir bence şimdilik görüntü çk güzell
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
valla düşünmüyor değilim aslında bakarsın talep çok olur seriye bağlarız model türkiyede ilk yerli üretim öyle 20 binli rakamlar da olmaz maliyeti düşürmek kişiye bağlı aldıklarım ortada hepsinin alternatif çok daha ucuz alternatifleri var çok varyasyon olabilir..hele bi boyası da bitsin o zaman geçip karşısına bir kahve içerim...
vallahi çok güzel oluyor mert. bi de wc olsa içinde miss misss
Hilmi, seni hiç unutmayacağız...
www.hilmisenlen.com
Zaten abi sonunda onu yapmaz isen kendine ayıp etmiş olursunn..
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
abi tuvalet işi sıkıntılı seyyar kasetli olanlardan alsan kabin içinde kokudan duramazsın ne yaparsan yap kokar abi hem yer kaybı. zaten bunu kullanacak kişi 2-3 günden fazla kamp yapmaz ..tuvalet bence çok gereksiz...toprağı kaz üstünü kapat daha iyi..
Abi ben bir yerde görmüştüm seyyar duş ve wc tentesi çk ii bişi di... dediğin tarzda yapıp kullanılabilir... hem geri dönüşüm..
mert benzin bidonlarını ortasındaki stepneyi nasıl sabitleyeceksin?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Abi şu stopları değiştirsen... Başka modeli yok mu?
Yedek bidonlar içinde kilitli bir aparat düşünürsen iyi olur