Mert abi, ergun abinin dediği gibi yapılıp alandan kazanılmak için alta yapılacak dolaplarr inanılöaz yer kazandırır.. bilmiyorum olurmu ama stepneleri bile oraya koyup boyu uzatılabilirmi
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Aslında önemli bir konuyu denemişsiniz. Karavanın arkada hangi maximum açıya kadar devrilmeden dayanabildiğini bilmek çok önemli. Ama bunun içinde bir uyarı sistemi geliştirmeli ki işe yarasın. Elektronik olarak nasıl olur bilmiyorum ama max. açıya geldiği zaman alarm veren bir sistem olmalı ve bu alarm esas çekici araç içersinden görülmeli. Haydi pratik zekalar, çalıştırın saksıları....
Abi kolay bir yolu varr....
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
Rollmeover diye bir program var cep telefonuna indirip programı karavanda düz zemide sabitleyip araç içinde karavanı hangi açılara ulaştığını göre biliyoruzz.. iniş cıkış ve yatay eğimleride gösteriyor..
ikaz vermesini istediğiniz seviyeye göre ayarlı civalı anahtarlar yerleştirilip araç içinede led veya sesli ikaz konabilir
http://www.robotokulu.com/shop/produ...?id_product=44
LAND ROVER DÄ°SCOVERY 2 TD5
LAND ROVER DEFENDER V8
LAND ROVER DÄ°SCOVERY 1 V8
Alarm sistemleri var.
Abi birde şimdi aklıma geldi eskiden elektrikli ısıtıclarda vardı devrilince elektriği kesiyordu.. böyle birşey olmazmı belli bir kademeden sonra ışık yaksa siren ötse
ustayla konuştum da bu şekilde büyüttüğümüz zaman yan duvarlarda ciddi bir iskelet lazım ve birçok farklı detay girer dedi işin içine ve bunun sonunda ağırlık problemi ile karşılaşabiliriz. bir de 2. karavanın kapısı duvarı camı çerçevesi kesilmiş hazır durumda...belki 3. karavan imkanımız olursa deneyebiliriz lastikleri içeri almayı.
Kaşif -2 startı aldı geliyor...
yay helezon işini gene askıya aldık şasi dingil herşeyiyle hazır olduğu için yaylı sisteme geçmek için şasinin kayıtlarının destek noktalarının dingilin herşeyin değişmesi gerekiyordu bu maliyeti göze alamadık ne yazık ki. inşallah 3. karavanda bu sistemi deneyeceğiz...
ilkinden farklı olarak skidplate yapabildik dingilin önüne alta...
Arkadaşlar nette gezinirken hoşumada gidecek bi karavan buldum ☺
http://yookartik.com/tr/video/funny/...-karavani.html
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg