Herşey iyi güzel gidiyor da, şu pencerelerin el yapımı olmasına bir türlü aklım kesmedi....
Herşey iyi güzel gidiyor da, şu pencerelerin el yapımı olmasına bir türlü aklım kesmedi....
cam mı pleksi mi diye ben arada kalıyorum sadece ama pleksi olması sanki daha sağlam dayanıklı olacak gibi geliyor. ufak tefek darbelerde hemen kırılmaz siye düşünüyorum. kapı camını aşağı kadar uzattık ki yattığın yerden dışarıyı görebilesin diye . tabiki içerden perdesi olacak. yan açılır camlarda ise kasa ortaya çıktı ardından aluminyum çerçeve olacak çok çirkin olacağını sanmıyorum bitince göreceğiz ama ustaya güveniyorum çok dikkatli titiz çalışıyor ..pleksiyi cam filmiyle de kaplayacağım hafif karanlık olsun güneş geçirmesin diye ...
aslında tavan ve yan duvarlar için gofrajlı aluminyum kaplanacaktı bunun gibi
ama sıcak soğuk geçişlerde çekme yapıyor diye bir tespit oldu onun yerine epoksi macun üzerine epoksi astar yapılıp istenen renge boyanabilecek gibi olacak. araç kaportası gibi pürüzsüz düz bir yüzey olacak
Epoksi Nedir?
Epoksi maddesi suya, asitlere ve alkaliye karşı direnç gösteren, zamanla bu gösterdiği direnci yitirmeyen, yapıştırıcı özlü bir kimyasal reçinedir.
Çatlağa doldurulmuş epoksi yapıştırıcısı, çatlağın yarattığı süreksizlik ortamını sürekli duruma dönüştürür, çatlağın her iki tarafını çatlak boyunca sürekli olarak birbirine bağlar ve gerilme birikimlerini önleyerek çatlağın ayrılma sürecini sona erdirir.
Epoksi; endüstriyel üretim tesisleri, gıda üretim tesisleri, tekstil fabrikaları, ilaç fabrikaları, entegre büyükbaş hayvan çiftlikleri süt sağım ve sağmal üniteleri, hastaneler, okullar, elektrik santralleri, depolar, yükleme boşaltma alanları, montaj alanları, oto galeri, gösteri alanları, boyahane ve bakım üniteleri, otoparklar, servis alanları ve benzeri tesislerde, betonun aşınma, darbe ve kimyasal dayanımını arttırmasından ötürü zemin kaplaması olarak da da kullanılmaktadır. Kaplanmış alanların, tozumazlığın artması, çeşitli sıvıların emiliminin ortadan kalkması, kolay temizlenebilmesi ve bakteri oluşumunun engellenmesinden dolayı hijyen standartları yükselir.
başkan bunu püskürterek yapan yerler var. çok daha iyi bir sonuç elde ediyorlar sanırım.
Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.
Dis cephe icin bugun yeni bir fikir olustu yapi malzemelerine bakarken. Binalarin dis cephesinde de kullanilan poliuretan sivi bir malzeme var. Beyaz renkli ama istenirse icine renk pigmentleri atip karistirip renkli olarak da uygulaniyor. Ahsap dahil her yuzeye tutunmasi guclu .tek kat bile su yagmur camura dayanikli tek kati 3 saatte kuruyor birkac kat atilabilir tabanca ile. Sika 560 markalo bisi videolarini inceleyecegim biraz.
Süper oluyor... Kolay gelsin...
Koray Yamacı - 1986
Ä°stanbul - Maltepe
99 Suzuki Grand Vitara 2.5 v6
veee arka köşeli formata en uygun stop lambaları ledli olarak aradım aslında seçenek çok ama ya geri vites ışığı yok ya çok büyük yada yuvarlak. genel hatlar köşeli olduğu için karavanın arka alt kısmına en uygunu ampullu olarak bulabildim parklar fren sinyal geri vites hepsi var...