Bu karavanı tarlada mı yapıyorsunuz ?
Bu aşamaya kadar herşey perfekt gidiyor..., merakla takip ediyorum....
mertim ilgi ile takip ediyorum...ancak bi sorun var...offroad karavan ise süspansiyon bağımsız olmalı...
çok offroad değil az offroad olcak..bağımsız olması da biraz tartışılır aslında. avusturalyada gördüğümüz karavanların ağırlıkları 1500 kg civarı yay süspansiyon vs güzel çalışıyor ...ama bu 600 kg civarı olacak ve bağımsız süspansiyon olması biraz zor olacaktı. dingili üreten alko alman markası ve sorduğumuzda 1 ton üzeri dingillerde amortisör sistemi var alko da . onlarda verimli olarak çalışıyor bu ağırlık için tavsiye etmediler amortisör işini. onun yerine lastiği büyük kullanarak yüksekliği arttırmış olacağız. altına skid plate yaparak dingili koruyup kaymasını sağlayacağız. yanlarda görüldüğü gibi lastiğe doğru rockslider benzeri bir uygulama yaparak ağaçlara tekerleğin takılmasını bir nebze engellemiş olacağız. üstten de önden arkaya doğru çelik boru dönerek dalların ve yandan gelecek darbeleri karavana direkt darbe ile zarar vermesini engelleyeceğiz. ha sonrasından çok sıkıntı oldu biraz değiştirelim dedik dingil sökülüp takılabilen değişen bir unsur başka bir modele geçilebilir. asıl önemli olan aslında kaplin. türkiyede offroad kaplin yok avusturalya fiyatı 350 usd civarında buraya gelmesi ne tutar hesap et o yüzden bu maliyete şimdilik girmiyorum. mevcut kaplin de belli açılarda sağlam olarak çalışıyor mevcutta gidilecek birçok kamp noktasına sorunsuz ulaşacağını düşünüyorum zira standart 4x4 lerin gittiği yerlere rahat gider. bu dingilide sağ sol lastik bağımsız olarak artiküle olabiliyor ama aşırı değil...
Ne zaman bitecek. Güzel olacak gibi.
Çeki demiri var satılık , orjinal mopar. Gelişine çakayım??