Abii aynı şeyi tekrar edicem ama bence o giderde bence kambur yapma.. pislik tutmasınn..
DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...
adını KAŞİF koyduk.... şasi numarası plakaları 3 noktada yerlerini aldı. kapline yakın....kabine yakın 1 tane ve en arka stopların arasında bir noktada koyduk. YCMB-201506001 oldu. harfler benim ve ustamın baş harfleri. 2015 yılı 06 imalat ayı ve 001 ise imalat sırasını ifade ediyor.
yalan yok güzel oldu...bi de boyandı mı miss
Bence işlevsellik eve amaç için 10 numara oldu elinize sağlık. Sadece görsel olarak daha iyi yapılabilir ama oda maliyeti arttırır. Tekne işi gibi biraz da. Çok güzel bir yol açtın hepimiz bunlara geçicez yavaştan.
2. de genel hatları aynı olmakla birlikte detayları görselliği arttırabiliriz zira bu ilk karavan youtubeda hiç gerçekleştirilmemiş bir çizimden yola çıkarak meydana geldi. tavsiyeler önemli ne olmalı neresi nasıl olmalı hepsini not alıyorum. 2. karavanda daha farklı şeyler yapabiliriz. maliyet konusunda haklısın malzemenin başına marin yada karavan dediğin zaman euro ile fiyatlar. lavabo 50 euro musluk 30 euro aydınlatması 40 euro vs. neyi ne kadar istersen o kadar oluyor. aynı şekilde karavanı 25000 e de mal edebilirsin çok rahatlıkla. ama benim açımdan gerek yoktu. kolay ulaşılabilir ve satılabilir olması gerekiyordu.
Capture.JPG
acaba tavana LR series 3'lerdeki gibi çift katlı bir düzenek yapılabilir mi? içerinin ısınmasını falan engelleyebilir...
tavanda pek düzenek yapacak yer kalmadı güneş paneli bayağı yer kaplıyor. yan tente var . tavan barları var vs. zaten kamp alanında karavanı güneşe koymak çok yanlış olur mutlaka gölgelik bir yerde kamp atmak lazım. sıcaklıktan çok çekinmiyorum o yüzden.
Madem ki öyle diyorsun..., sonraki için tavsiyelerim ;
Karavanın ön tarafı köşeli değil kavisli olmalı, bu sayede kapı da üstten kavisli olur, dolayısı ile giriş çıkışlarda daha fazla kafa mesafesi olduğu gibi içerde de hacim artar.
Cam daha büyük olursa içerde insan kendini daha ferah hisseder.