Uzun arayışlar sonunda içime sinen bir wj sahibi olabildim. Aracım 1999 model. Kasa 115000 mil de, üzerinde sıfır sandık motor var, 10.000 mil civarında şuan.



Aldıktan sonraki gün ufak bir deneme yaptık.



Flowmaster ın mükemmel sesine rağmen belli bir süre sonra kafa ütülediği için araya bir susturucu daha ekledik. Şuan tam ayarında ve çok keyifli bir ses oldu.



Aracın üzerindeki spacerlar Allah a emanet gidiyordu. Bütün tekerler oynuyor ve saplamalar çatlamıştı. Sıfır spacer aldık. mt lastikler vardı ancak amacım doğa gezisi ve zaman zaman şehir içi günlük kullanım da olduğu için at taktım. Lastik değişiminden sonra gerçekten çok daha stabil ve rahat ilerleyen bir aracım oldu. Ayrıca farın önündeki borular görsel olarak hoşuma gitmediği için kestik.



Daha sonra aracı Haydar ustamıza teslim ettik. Diferansiyeller, arazi şanzımanı, şaftlar, ön takım, direksiyon pompası, direksiyon motoru vs. her şey elden geçti, gerekli parçalar sıfırlandı.



Geriye şaftla ilgili bir sorunumuz kaldı. çift mafsallı yaptırmam gerekiyor.kullanımda bir problem yok fakat yüksek hızlarda ses yapıyor ve titiz olduğum için her şey eksiksiz olsun istiyorum. Diğer her şey halloldu gibi. 1, 2 güne araç yürüyen anlamında istediğim kıvama gelecek. daha sonrasında ufak bir kaporta işi olacak, sonrasında gönül rahatlığıyla binebileceğim umarım.


Özellikle her anlamda yardımlarından dolayı Seda abiye (Kanuni) bir kez daha teşekkürü borç bilirim.