koruyucu demiri kardeşim istanbulda benim adıma fiat italya dan güzel ama devasa ambalajlanmış karton kutusunda teslim aldı...istanbul dışında olup çağırma olan arkadaşlar bu yöntemi kullanabilirler hatta kargo parasını öderseniz kargo ile gönderme işide olabiliyor....İLGİ ALAKA SONSUZ ÇİFTÇİLERDE.
Mert Aslan kardeşim çok teşekkür ederim çok sağol. yakın zamanda gelemiyeceğim ama yaz sonuna doğru seni ziyaret edeceğim.verdiğin destek için çok teşekkür ederim.
hey bu işlem için nereye müracaat edeceğiz ben nasıl atlamışım bu mevzuyu
Benim araç için aradım listelerinde benim Şase numarasini bulamadıkları başka bir yerde olabilirmi acaba
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuyu yeni gördüm, bende ulaşmak istiyorum kendilerine yarın direk Güven Bey'e ulaşmaya çalışacağım, 95 model aracıma umarım geri çağırma çıkar bayram öncesi burhaniye istanbul git gel yapacağız, en güvenli şekilde gitmek içimi dahada rahatlatır.
Bu sabah direkt olarak Güven bey ile görüştüm, aracımda geri çağırma mevcutmuş, yakın iseniz bugün montajı tamamlayabiliriz dediler, ben çalıştığımda dolayı Cumartesi günü için randevu aldım, gerçekten ilgililer , Ergün abi bilgilendirme için teşekkürler.
Ergün bey bu bilgi paylaşımınız için teşekkürler. bende aradım arkadaşlar ilgilendi gidecek vaktim olmadığından kargo yapılmasını istedim kırmadılar ve yolladılar. onlara da sizlerin aracılığı ile buradan teşekkür ederim.
saygılarımla hoşcakalın
aylardır dikkatimi çekerdi konu tıklayıpta okumamıştım hiç.Pazartesi arıyım bilgi alıyım bende.
Çiftçiler Jeep'i aradım bugün durumdan bahsettim Güven beyle konuştum.Ruhsatımın fotoğrafını mail attım.Şase numarasından sorguladılar geri çağırma olduğunu onayladılar.Parçanın ellerinde bulunmadığını fabrikadan isteyip 2-3 güne bana Karabük'e kargoyla gönderebileceklerini söylediler.Sonradan kargo ücreti geldi aklıma mail attım sordum fazla bir ücreti olursa duruma göre belki İstanbul'dan akrabama aldırıcam.
IBen direk telefon ile ulaştım, sonrasında yoğundum işim bilgisayar ile yapıldığından sürekli mailleştik, ellerinde hazır stok vardı ismime ve şaşe numarama bir adet rezerve yaptırdım,yalnız lpg boruları geçtiği için doğal oaleak servise sokamadılar ama nasıl takılacağı bilgisini verdiler kutuyu bagaja attım eve geldim şimdi evde duruyor klima için maslak sanayii ye gidince taktıracağım
Yalnız çok ilgililer Güven Bey telefonu bende var isteyenle paylaşabilirim birde Ergun abinin ilk mesajında da yazıyor arkadaşlar