merhaba zj 1997 aracımı yeni aldım. bu benim ilk arazi aracım. hiçbir şeyini bilmiyorum ve birkaç sorunum var erzurum da yaşadığım için burda hiç bir şekilde yardımcı olamıyorlar. zaten sanayiye gittiğimde kaputu açan geri kapatıyor anlamam diyor. benim sorunlarıma gelince.
1 araçla 70-80km cıktığımda ayağımı pedaldan çektiğim an gaz lambasıyla benzin lambası sönüyor ışıkların hiçbiri yanmıyor ve tüpten tık diye ses geliyor tekrar gaz pedalına basınca tüple benzin birden yanıyor sonra tüp ışığı tek yanmaya başlıyor .arabayı alalı 1 hafta oldu ve yarım depo benzin vardı benzinde hiç kullanmadığım halde benzin bitmiş. birde bu arada patlama yapıyor galiba iki yakıt birden girdiği için.
2 aynı şekilde 60-70 km ayğımı gazpedalına basınca önden sanki marangoz ağacı keserken ağaca ilk dalış anındaki o boğuk ve sert ses geliyor pedaldan ayağını çekincede aynı yapıyor hızlanınca veya yavaşlayın ses kesiliyor
3 arada sırada arkatadan tak tak diye ses geliyor ben eksoz vuruyor sandım ama eksoz elamanları hepsi sağlam