dün ustayla birlikte gezdik gaz pedalından ayagımı kaldırınca ses başlıyor. gaza basınca kesiyor. lifte kaldırıp sizin dediğiniz yerlerede baktık ama yok herşey sağlam gözüküyor. yada usta bulamıyor.
slm ebaya baktım bulamadım çıkmacılarda olmazmı veya bulacağım başka biryer
Yarin yardimci olurum ogleden sonra bana mesaj atip hatirlatir misin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba, aşağıdaki linkte bir tane var;
http://www.ebay.com/itm/96-98-Jeep-G...28149d&vxp=mtr
fuat bey tşk.
bu arada haftaya batuma gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla orada acaba parça bulabilirmiyim bir bilgisi olan varmı.
soğutma suyu olarak mopar geçiyor ama erzurumda bulmak mümkün değil ona en yakın antifiriz hangisi acaba tabiki -35 düşünerek cevap verirseniz sevinirim.
slm alk arkadaşlar arabanı üzerinde 31x10.50R15 LT çamur lastiği var bu arada araba 2,5 inç yükseltme var. çok ses yapıyor ve kışın kullanmak istiyorum bu yüzden mevsimlik lastik alacağım arkadaşta 235x65x17 lastik var denemek amacıyla taktım ama lastik tam direksiyonu kırdığım zaman sağ sol farketmiyor arabanın arkasını atıyor lastik sanki katlanıyor gibi oluyor. rot çu bir arkadaş lastikler buna göre değil dedi 17 cant bu arabaya büyükmü geliyor yoksa lastik ebatlarında bir değişiklikmi yapayım
96 model ve sonrasi zj 5.2'nin orjinal lastik ebadi 225/70/16 dir yani 28,4 inc. Ben 225/75/16 BF A/T yaptim yeni; 29,29 inc. oldu, asil captan 2-2.5 cm. yukselmis oldum ve rahatca sigdi, surtme yok. Dedigin 235/65/17 ler benim ebatlarimdan bile ufak cap olarak, tam 29 inc. o yuzden usta hikaye anlatmasin baska yerde arayin hatayi, lastikler kabaktir, jantlar egiktir vs...
Sent from my iPhone using Tapatalk