Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor.İç aydınlatma süresi ayarlanır mı?

Konulanmış Görüntüleme

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    07.Aralýk.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm sorularının cevabını kendin vermişsin zaten...
    Ergün Bey dediginiz gibi oldu Aracın kullanma kılavuzunun faydası büyük,aslında ilk kullanma kılavuzuna bakmakta fayda var.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ä°c isiklarim tamamini led ampulle degistirince acik da biraksan bisi olmuyor..
    Haklısınız Mert Bey,dediginiz gibi led ampül uygulaması olabilir fakat söküp takma işiyle suan icin ugrasmak istemedim,ayrıca aracın verdigi sarı ısıga en yakın sarı ısık veren ledler var mı bilmiyorum,fakat beyaz led ısıklara ısınamadım.Az enerji ceken led ampüllerin avantajları cok.

Bugun iç aydınlatma ile ilgili denemeler yaptım, gösterge panosu ayar cubugunu ortaya getirdim araç kapılarını kapattıktan sonra aracı kilitlemeden bekledigimde tahminimce lambalar 25-30 saniye yandıktan sonra söndü fakat herhangi bi kapıyı acarsam zaman tutamadım ama iç aydınlatma 10 dakika gibi yanıyor fakat sonra söndü mü tekrar yanmıyor,ancak baska kapı acarsam 10 dakika yine yanar,bagaj lambası yüzeyindeki düğmenin itilmesiyle bütün iç lambalar yandı,ikinci kez aynı düğmeye basmatıgımda ışıklar kapandı fakat farklı bi kapı acınca tekrar aydınlatmalar aktif hale geldi,bende suan icin gecici pratik bi çözüm buldum,örnegin 4 kapıyı ayrı ayrı acmak yerine,bütün kapıları acıp,sonra işimin o an icin olmadıgı kapıları itip tam kapatmadıgım taktirde,tekrar tam kapanmayan kapıları actıgımda ic aydınlatma devreye girmiyor,cünkü kapı zaten acık olarak algılanıyor Tabi yola cıkmadan önce bütün kapıları tam olarak kapatmayı unutmamak gerekir.
    Konu dreamer98 tarafından (26.Mayýs.2015 Saat 00:12 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.