İstanbul a geldiğimde özellikle adamların yanına gidip göstereceğim araçtakileri
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
İstanbul a geldiğimde özellikle adamların yanına gidip göstereceğim araçtakileri
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Konu Maverick tarafından (01.Aðustos.2015 Saat 16:57 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Aradım firmayı şimdi. Grand cherokee için varmış. Bi kapı için 100 TL dedi. Bi kaç araç alırsa düşerim dedi.
Zj için fiyat biraz daha düşer ise bende düşünebilirim , istanbulda yaptırışacaksa
Konu ycankes tarafından (01.Aðustos.2015 Saat 18:50 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ebay de nakliye hariç orijinali 50 dolar civarı.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
yok abicim değil eminim.Geçen sene sorduğumda tam takım kapı fitiline 400-500TL civarı bir fiyat demişlerdi.Sen bugün kapı başı 100TL dedikten sonra teyit ediyim diye aradım servisi ama saatten dolayı açan olmadı soramadım.Ama doların geçen seneki hali ile şuan ki halini kıyaslayınca fiyatın biraz daha şişmiş olması muhtemel.Haftaiçi arar tekrar sorarım servise buraya da yazarım.
hortlatayım dedim bu kapı fitilleri işi ne oldu son durum acaba
Abi Burak bakıyordu o işe, o da burada Aydın da uçuş okulunda şimdi, pek fırsatı olmadı, sen yan sanayii mi bakıyorsun? Benim baktığım aşağı yukarı uyanlar kaliteli değildi. Aslında şirketi olan birinin vasıtasıyla toplu sipariş versek, ödeyeceğimiz vergi kadar indirim alabiliriz
yan sanayi olmasın diyorum net den aradım amerika da takım olarak 80 $ var gözüküyor aslında dediğin gibi toplu alsak baya karlı olabiliriz araştırmak lazım
Ben nakliye hariç tek kapıyı (omix-ada) 63 dolara bulabildim, seti nerede gördün abi 80 dolara? Link verir misin?
Ebay de kim satıyor Muhteşem abi? Ben bunu bulabildim
http://www.ebay.com/itm/93-98-JEEP-G...9WgSXP&vxp=mtr
Rubber Weatherstrip Door Seals Front & Rear 4 Pc Set Kit for Jeep Pickup Truck*(Fits: 1996 Grand Cherokee)
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.ebay.com/itm/Rubber-Weath...FVzcXR&vxp=mtr
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eger son care yan sanayo alacaksaniz, Güllas var Bayrampasa'da.