güllas da uygun olan varmı burak orjinalden vazgeçtim uyumlu olsa da olur diyebilirim söktüklerimi de saklarım
güllas da uygun olan varmı burak orjinalden vazgeçtim uyumlu olsa da olur diyebilirim söktüklerimi de saklarım
baÅŸkan benim fitiller de orjinaaaaallllllll 5.2 fitili
Benimkinin fitillerde duruyor orjinal şekilde hala, nolurmuş ki ZJ'nin fitiline mitiline, ömürlük yapmış adam!
Burak'ın WJ mi sandınız siz bizim araçları😂🙈
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazi abilerimizin arabasinin sesi cok oldugundan, orasi burasi ottugunden curuk fitillerinden gelen sesleri duymuyorlar Kapilari da langir lungur oldugundan paaat kuuut kapatiyorlar fitilin bozuklugunu fark edemiyorlar
İyi günler abiler fitil işini ne yaptınız alıp takan var mı zj için. Benim de rüzgar sesi sıkıntım var. Şimdi güllaş ı aradım 4 kapı 280 dedi. Birebir aynı İstanbulda bazı jeep servislerine de veriyorum dedi. Bu arada servis 1800tl dedi
Toplu alım için fiyat ve örnek istemek lazım
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Kadir kaliteli de olmasi lazım , biliyorsun memlekette ne alsan 2 seneden fazla dayanmıyor. Eğer uyuyor ve mal da iyiyse ben 2 araca da 2 ser set yaptırırım, al sana 2 kişi
Beni kazıkladılar ozaman ben 2 ön kapı için 200 tl ye aldım ama sadece sürücü kapısını taktım geçen gün kullanmadığım için arabayı ses konusunda bir şey diyemeyeceğim ama kapının kapanma sesinde de tatmin edici bir iyileşme görmedim. Profili uyumlu görünüyor yarın fotoğrafını çeker gönderirim
Ben WJ için aldım bu arada fiyat ondan farklı olabilir.
Ben yarın sanayii ye gideceğim, bir sordurayım bakalım nerede yaptırabilirim.
Güllaş ın fiyatlara yakın bir fiyat olacak ise beni de dahil edin 1 araç 4 kapı.
Aynı yerden mi aldınız. Ürün güzel ise almayı düşünüyorum. Fotoğrafları merak ettim.
Uygun rakam olacaksa bende katılabilirim yaptıracakların arasına,iç diş komple 4 kapı değimi?