Fotoğrafı yok araçtan numumeler sökülerek yapılacak fiyat daha belli değil fiyat belli olduktan sonra %50 nakit olarak toplanır ve sipariş verilir
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoğrafı yok araçtan numumeler sökülerek yapılacak fiyat daha belli değil fiyat belli olduktan sonra %50 nakit olarak toplanır ve sipariş verilir
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul bey bana soruyorsanız evet Güllas tan aldım. Ama foto göndermem mümkün olmadı gecen haftadan beri rahatsızım muhtemelen pazar gönderirim.
Fitilleri ayni yerden WJ'de ben de degistim.
Sifir araba gibi tok bir ses beklemeyin. Evet ses farkediyor ama kapi icindeki kriko, mekanizma, motor, camin yuvada sallanmasi vs. Bunlarin baglanti yerleri kapiyi carpmaktan zamanla gevsediginden herhalde ses oluyor yine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kapılardan gelen sesleri kesmek esasen çok kolay. Wj aracımızın ön kapılarına yalıtım yaptım en küçük bir ses kalmadı. Kapı açma kolunun demir çubuğu esas sesin kaynağı, yalıtım süngeri ile izole ettikten sonra hiçbir ses kalmıyor. Sökmesi de montajı da gayet kolay.
Abilerim son durum nedir ? Fiyat aldınız mı ? Duruma göre bende almayı düşünebilirim.
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Benimde sağ ön kapı ve sunroof oradan rüzgar sesi geliyor.
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
WJ lerde rüzgar sesini ve içeriye su almasını engellemek için tek çözüm var; WJ den kurtulmak🙈🙉🙊 Kesin çözüm net bilgi, yayalım
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir yakışıklı wj kullanıcısı olarak fitil değişimi değil de bizim eskişehirin soğuğunda sabah camları açamıyom 4ü de donuyor malesef. var mı öneri? 2 günde bir wd40 felan mı sıksam ?
son durum nedir acaba?
mert başkanında dediği gibi 5.9 larda problem olmuyor
ama benim sun roof a ve bagaj a yedek olarak alabiliriz fiyat nedir acaba
Jeep Grand Cherokee 5.9 v8*