Arkadaşlar bizim araçların motor numaraları nerede ? İki üç kez baktım göremedim
Arkadaşlar bizim araçların motor numaraları nerede ? İki üç kez baktım göremedim
Direksiyon pompasının altında. Üstten görmek çok zor. Liftte görebilirsin....
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
Vize Bölümü bitmediyse ruhsatınız da hafif kusur olarak geçer.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
yıllar sonra muayene için cuma 10:30 a mimarsinandan randevu aldım...ilk yardım çantası dışınd birşey lazım mı yedek lastik almıyorum yanıma...patlak spreyi alacağım sadece. bir de çeki demiri işletecceğim ama elektrik soketini çıkardım acaba soketi görmek isterler mi ?
Levent abi bakalım ya bahtsız bedevi olmaktan korkuyorum
Başkan, ben stepneyi yaptırdım, yanımda köpükten 2 tane var 4 lastiği 26 psi getirecek, iki tane yangın tüpü iki tane sağlık çantası frenleri test ettim el freni dahil ön arka sorunsuz geçiyor, hayırlısı yarın ak kara çıkacak şile de
Gazanız mübarek olsun
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Mert Başkan Çek'i Demir'ini neden işleteceksin ? Benim bildiğim 4x4 lerde ruhsatta M1G yazıyorsa işletmenize göre yok çünkü sadece 4x4 lere veriliyor M1G yazısı ruhsatta varsa sıkıntı olmuyor emniyet onu kendi yazıyor ruhsata
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.
Evet ilk seferde geçemedik çok mutluyuz:@ 3 hafif kusur 1 ağır kusur direksiyon pompası kaçakları ağır kusur, 4lü işaret lambaları farklı çalışıyor( bu bedir dedim abi öndekiler bi yamdaki bi baştaki yanıyor bu nasıl bişiry dedi, sadece güldüm ikisi de far yönü ve şiddeti hatalı ve az bir soraki sefere artık
* not Şile tüvtürk çalışanları iyi olsa da artık orası da yoğun hafta içi bile
İşte bende güldüm abi, adama orijinal Amerikan işaret dörtlüsü bu desem sen bana iş mi öğretiyon dicek hiç muhaberte girmiyim dedim
Şimdi sıkıntım var benim direksiyon kutusu mu revize edilecek, nasıl yapılır bu yağ kaçak işi bilgisi olan yardımcı olmak isteyen ??? 1 ay sürem var