denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
ne tüvtürkmüş yaaaa.... bu sabah 10:30 mimarsinana almıştım randevuyu. sabah ikitelliye 5 dakka uğrayıp çıktım yola temde bi trafik baktım yetişemiyorum aradım call centerı randevuyu erteleyin ileri bir saate dedim saat 12 silivri kavaklı istasyonuna verdiiler neyse yetiştik...girdim sıraya harç yatıracam tam gişedeki arkadaş dediki trafik cezanız var muayeneye giremezsiniz ya nasıl olur falan demeye kalmadan elime tutuşturdu evrakları gerisingeriye...sıradaki dedi... cepten girdim 96 tl ne olduğunu bilmediğim trafik cezasını yatırdım tekrar sıraya girdim verdim evrakları çeki demiri projesi falan da var neyse girdik kanala herşey güzel çıktı bekleyin dedi...geldi yanıma ağır kusur kaldı kusura bakmayın dedi..noldu ya ne ağır kusur var ki dedim. geçen hafta ormanda dallara takılıp düşen sağ çamurluktaki badem sinyal kafası yoktu ampulu de yanmıyordu kırılmış sinyalizasyon ağır kusur dedi. abi yapma 1 ampul takacağım dedim diğer sinyaller yanıyor zaten falan yok dedi sisteme girdi muayene tekrarı randevu alıp sonra gelin dedi. mecbur arka kapıdan çıkıp ön kapıya geldim elektrikçi var baştan savma 1 ampul taktı o sıra call centerdan tekrar randevu aldım neyseki 14:00 randevusu musaitmiş tekrar girdim bankoya sıra numarası alana kadar 1 saat daha geçti anons ettiler kanala geldim tekrar az önce muayeneden bırakan eleman geldi gördü dedim kanala sokma 2 saat önce girdik zaten dedim onayla ver evrakları gideyim...yooook dedi tekrar kanala alacağım üşenmediler tekrar kontrol ettiler neyseki kısa uzun far yönü ve lpg etiketi hafif kusurlarıyla geçtim muayeneden bitti...2 sene rahatım...bu arada lpg tankımın ağustos ayında 10 yılının dolduğunu gördüm o iyi oldu haftaya lpg tankını değiştireceğim..
Geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir ağır kusurdan araç kalınca muayene tekrarında yalnız ona bakılıyor diye biliyorum çünkü bana öyle olmuştu şimdi sizin araç muayene tekrarında baştan sona tekrar mı kontrole girdi
Cenk NALBANTOÄžLU
evet abi baştan sona..o yüzden sinir oldum.. gerçi rollera girmedi pas geçti..bi de gazı kökleyip kanala girişi vardı flowmasterı bütün istasyon duydu....sonra arka kapıdan çıkarken gene mermi gibi frene bastı teslim etti bana..dedim nasıl gidiyo mu bari...'' gülerek off be abi fena gidiyo'' dedi gülüştük...