Onlardan bahsetmeye gerek duymuyorum açıkçası kırık dökük arabalar geliyor ve 'sağol abi', ' tamam abi' lafları arasında muayeneden geçiyorlar.
Onlardan bahsetmeye gerek duymuyorum açıkçası kırık dökük arabalar geliyor ve 'sağol abi', ' tamam abi' lafları arasında muayeneden geçiyorlar.
Bende bugün far kaynaklı hafif kusurlar harici sıkıntısız geçtim tuzla dan gitmeden önce çeki demirini söktürmüştüm sadece 2" get ve 30.5 lastikli araba tepede sepet ve lambalar da var
Konu cyberkesh tarafından (06.Temmuz.2017 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
bana da kusur olarak araç da amerikan park lambası var yazmışlardı gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Biraz nispet yapar gibi olmuÅŸ bize
Geçmiş olsun.
estağfurullah aslında ben götürmedim muayeneye ustam ilgilendi sepet üstündeki delicilere sorun çıkarmışlar bu şekilde geçemez diye oda başka bi arkadaşındaki kapakları alıp takmış o şekilde geçirmişler ben kendim uğraşsam götürmeye kalmıştım yani
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bu arada bu işler bizim araçlar için şile de daha kolay oluyormuş sanırım bu konunun doğruluk payı nedir 2 sene sonra oraya götürelim
Konu jeep aslında ama
Ben de bu araçla çatalca tüv den sorunsuz geçtim
Çeki projem var ve tasdik edildi
Projeye lastik ebadını da yazdırmıştım değişik çünkü standarttan
225/70/16
Fren testi iiçin neolur ne olmaz diye 4 çekeri 2 de bıraktım
Otomatikte sıkıntı olur diye
iPhone
Ben ZJ yi Şileye götürmüştüm, eğitim istasyonu bilginiz olsun benim gibi şansız iseniz 1001 nokta testine girebilir sanırım 45 dk sadece aracın altında kalmışlardı sonuç 3 sayfa kağıt 4 ağır 11 hafif kusur
gitme şansınız var ise haraççı biçilmiş kaftan , sadece 3 hafif kusur ile vize almıştım
Arkadaşlar bence istasyon adı ile genellemeyin olayı, iş personelde bitiyor. Haraççıya gidip eğitimden yeni dönmüş bir personele denk gelirseniz ne 4x4'ün ayırmadığını izah edebilirsiniz ne de başka bir şey rica edebilirsiniz.
En çok hareket olan en tecrübeli personelin bulunduğu bir istasyona sabah gidin adamların sinirleri tepelerine varmadan sonra da size denk gelecek personelin amerikan sevmesini bekleyin
Bana denk gelen direksiyondan inmek istemedi rollerları filan arkadaşına ayarlattı hep ) bittiğinde de çıkıştaki otoparka kadar gazladı orada teslim etti bana
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
Bu gün bende vize ye girdim. LPG borusu eksoza yakın diye kaldı. O da olmasa tek seferde geçiyordum. Aldığımda yeni vize yapılmıştı o zaman nasıl geçmiş oda düşündürücü....
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
Muayene tekrarının son gününde yani dün ben de 2 seneliğine kurtuldum bu dertten. Bu sayede lpg deposunu 69 l. Olanla değiştirmiş oldum.
Bende sürekli Orhanlı TÜV de muayene yaptırıyorum. Senelerdir hiçbir sorun yaşamadım. Araçlarımın ikiside full yapılıydı.