Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye’de bir ilk..tosfed raid kupasi

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul

Türkiye’de bir ilk..tosfed raid kupasi

Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Belediyesi ‘nin katkıları ile, ilk ayağı Trakya Offroad Kulübü (TRAKOFF )

tarafından organize edilen, TOSFED RAID KUPA YARIŞI, 20-21 Haziran tarihlerinde Tekirdağ’ın Çorlu

İlçesi, Önerler köyü mevkiinde koşulacak.

Türkiye’de offroad yarışlarında bir ilk olan Raid formatı için, yarış severler daha şimdiden gün saymaya başladı bile…

İlk gün 120 km’lik raid etabında yarışçılar, organizasyon tarafından yarış günü teslim aldıkları yol

notları ile, öncesinde hiç tanımadıkları doğal bir etapta, hem yollarını bulmak, hem de Finish

Noktasına en hızlı şekilde ulaşmak zorundalar. Raid yarışının en önemli özelliklerinden biri de trafiğe

açık bir alanda koşuluyor olması. Bu sebeple, sadece hızlı olmak iyi bir derece için yeterli olmayacak,

yarışmacılar etap içerisindeki yol notlarında belirtilen kural ve hız sınırlamalarına da uymak

durumunda kalacaklar. Organizasyon tarafından, yarış günü araçlara takılacak özel bir takip sistemi ile

tüm kural hataları yarış merkezi tarafından değerlendirilecek ve yarışmacıların gün sonundaki

derecelerine yansıyacak . Bu sistem sayesinde, olası kazalar ve acil müdahale durumlarında ekipler

cihazın üzerinde bulunan SOS butonu sayesinde durumlarını yarış merkezine bildirip, en yakın sektör

noktasından yardım isteyebilecekler. Bu uzun soluklu ve zorlu etabın ilk günün sonunda finish

görebilen ekipler için heyecan, 21 haziran Pazar günü saat 11:00 de start alacak Özel Global ABM

Seyirci Etabı ile kaldığı yerden devam edecek. Yerel – Ulusal Basın ve Medyanın da bulunacağı özel

etapta, tüm illerden ve özellikle Trakya Bölgesi genelinden yoğun bir seyirci katılımı bekleniyor. Bu

uzun soluklu yarışın sonunda, en iyi etap derecelerine sahip olana ekipler iki gün boyunca aldıkları

toplam puan ile kupalarına kavuşacak. Yurt dışından da katılım beklenen TOSFED RAID KUPA yarışı bu

anlamda uluslararası bir yarış olma özelliği de kazanmış olacak.

Türkiye nin dört bir tarafından gelen yarışmacılar, 20 haziran 2015 tarihinde barter sponsorlarından

HİLTON GARDEN INN otelde Trakya Offroad Kulübü tarafından misafir edilecek.

TOSFED RAID KUPASI diğer iki ayağı 01-02 AĞUSTOS 2015 KARDOF ve 28-29 KASIM 2015 tarihinde

İSOFF kulüpleri tarafından organize edilecek.

Yarışla ilgili ayrıntılı bilgi doküman ve yönetmeliğe www.trakoff.org.tr adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

Tanıtım standımız 12- 18 HAZİRAN 2015 ORION AVM yürüyen merdiven holünde.
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Nereden
    istanbul

Nereden
    istanbul
    Bu yarışta geze-gen ekibinden

ejder-ebru erişti
    Fadıl- osman
    Kaan abi -Ergun abi
    Hakan isen

yarışıyor olacaklar. inşallah birden fazla kupa görme şansımız olur. Katılım oranı rekor düzeyde olan bu yarışı izlemek isteyenleri bekleriz...

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Allah utandirmasin. Katilan ekiplerimize basarilar.

Tap tapa tapa tap... Tap tap
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başarılar dilerim. Bir sorum olacak yarışmacı arkadaşlar niçin geze-gen adına yarışa girmiyorlarda isoff adına yarışıyorlar? Sonuçta başarı isoffa yazılacak..!

Nereden
    istanbul
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılar dilerim. Bir sorum olacak yarışmacı arkadaşlar niçin geze-gen adına yarışa girmiyorlarda isoff adına yarışıyorlar? Sonuçta başarı isoffa yazılacak..!
    geze-genin resmiyeti yok abi diğerleri resmi dernek

Üye suursuz5.9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    herkese başarılar ama çirkin e ayrı bir başarı diliyorum

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geze-genin resmiyeti yok abi diğerleri resmi dernek
    Transanatolia' da takım olarak girdiğimiz ve adına katıldığımız eski forum sitesinin de resmiyeti yoktu ?!?!

Üye
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi selam... klüp adı yazılması gerekli..bizim de türkiyenin ve istanbulun en büyük offroad klübüne üye olduğumuzdan isoff adı yazıldı...sakın karıştırılmasın biz isoff adına yarışmamız için isofftan ayrı izin almamız gerekli...
    bizler geze-gen adı ile yarışıyoruz..

Üye
    dikkat edin takım adı yok...resmi klüp adı var...yanlış anlaşılmasın sakın..

- - - Mesaj Birleştirme - - -

bu arada bu yarışta sponsorum ve canım kardeşim tolga yılmaz (eryılmaz metal) sonsuz teşekkürler...

Nereden
    istanbul
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat edin takım adı yok...resmi klüp adı var...yanlış anlaşılmasın sakın..

- - - Mesaj Birleştirme - - -

bu arada bu yarışta sponsorum ve canım kardeşim tolga yılmaz (eryılmaz metal) sonsuz teşekkürler...
    bende sponsorum artık... her ne kadar paraları yüzüme atmış olsan da sponsor olmaktan gurur duyarım ...hiç unutmicam la o sahneyi

Üye
    online sigorta mert birincioğlu başkanıma verdiği ufakta olsa katkıdan dolayı teşekkür ederim...az çok demeyelim boş geçmeyelim şeklinde arkadaşlarımızı sıkıştırmaya devam

Nereden
    istanbul
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    online sigorta mert birincioğlu başkanıma verdiği ufakta olsa katkıdan dolayı teşekkür ederim...az çok demeyelim boş geçmeyelim şeklinde arkadaşlarımızı sıkıştırmaya devam
    aza kanaat etmeyen cogu bulamazmış

Nereden
    İstanbul
    Yarışa 1 hafta kala katılacağımızı öğrendiğimden gurubumuza özel bir yarış kolleksiyonu hazırlayamadım....

Üye Tiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Benim ismimin arkasından yazılan İSOFF ibaresini kaldırın kaldırtın. Yaptığınız açıklamalar bana bir şey ifade etmedi. Beni orda isoff lularla karşı karşıya getirmeyin. Ben arabanın üstündeki sticker ı çıkartıyorum kim ne hakla kime sorarak bana kulüp yazıyor.

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Üye akiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinanoba Büyükçekmece
    Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar...
    Bol kupa ile dönersiniz inşallah...

Üye
    Resmi klüp adı gerekli denildiği için yazmıştım.. Takım adlarımız geze-gen olarak düzeltiliyor..

Üye arnavut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Yarışa katılan Geze-gen ekiplerine başarılar dilerim bol kupalı bir dönüş olur inşallah yolunuz açık olsun kazasız belasız bir yarış olsun bir aksilik olmazsa destek için orda olmaya çalışacağım...

Nereden
    İstanbul
    Alıntı Tiger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ismimin arkasından yazılan İSOFF ibaresini kaldırın kaldırtın. Yaptığınız açıklamalar bana bir şey ifade etmedi. Beni orda isoff lularla karşı karşıya getirmeyin. Ben arabanın üstündeki sticker ı çıkartıyorum kim ne hakla kime sorarak bana kulüp yazıyor.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu