Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Cherokee 2001 WJ 4.7 V8 ve 1998 ZJ 5.9 V8 için hangi Motor Yağını Seçmeliyim?

Hybrid View

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Merhaba Benim aracım 4,7 lpg li ve 239000km de..Yağımı 10/40 castrol edge yarı sentetık yağ kullandım.Yağ filitresini ve hava filitresini ise orjınal ınternet üzerinden getirttim ve burada sanayide taktırdım.Diffransiyel yağlarını ve ilavesini ise Yetkili servisten mopar marka getirtip onuda burada değiştirdim..
    Katkı sizin aracın km için çok erken bence.Gerçi benım araç için bile araştırdıgımda ek katkıların araca konulan yağların kımyasal yapısını bozma ihtimalinden bahsedildiği için vazgeçtim..
    Bence kutu içi hava filitresinden vazgeçmeyin.Açık hava filitre kullanımının zamanla hava akışmetresini bozabilecegi söylenıyor ama tabii ki bozulan varmı onu bilmiyorum
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    07.Aralýk.2014
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Benim aracım 4,7 lpg li ve 239000km de..Yağımı 10/40 castrol edge yarı sentetık yağ kullandım.Yağ filitresini ve hava filitresini ise orjınal ınternet üzerinden getirttim ve burada sanayide taktırdım.Diffransiyel yağlarını ve ilavesini ise Yetkili servisten mopar marka getirtip onuda burada değiştirdim..
    Katkı sizin aracın km için çok erken bence.Gerçi benım araç için bile araştırdıgımda ek katkıların araca konulan yağların kımyasal yapısını bozma ihtimalinden bahsedildiği için vazgeçtim..
    Bence kutu içi hava filitresinden vazgeçmeyin.Açık hava filitre kullanımının zamanla hava akışmetresini bozabilecegi söylenıyor ama tabii ki bozulan varmı onu bilmiyorum
    Erol Bey ayrıntılı cevabınız için öncelikle teşekkür ederim,araçlarımda lpg yok.
    Yurtdışı alışverişi yapıyorum fakat aracımla ilgili bi alışveriş daha yapmadım,dediginiz gibi katkı ile ilgili birkaç olumsuzluk bende duymustum,suan icin katkıdan vazgeçtim.İlk başta yağ ve hava filtresini öncelikli olarak mopar seçerim.Diferansiyel yağlarını ilerki zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum,sizin gibi mopar tercih ederim.
    Eger bi mahsuru yoksa yağ filtresi ve hava filtresini aldıgınız yurtdışı sitesinin linkini özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Ben n11.com sitesinden getirtmiştim..Şimdi ise ebaydan k&N kutu içi filitre getirmeyi düşünüyorum.Yurtiçinden daha uygun fiyatlı ve 1 ay beklemeye değer bence..
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    07.Aralýk.2014
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben n11.com sitesinden getirtmiştim..Şimdi ise ebaydan k&N kutu içi filitre getirmeyi düşünüyorum.Yurtiçinden daha uygun fiyatlı ve 1 ay beklemeye değer bence..
    Haklısınız,yurtiçi sitelerden arastırırım,yurtdısı bazı ürünlerde uygun oluyor ,bazılarında degil.Önerileriniz için tekrar sağolun.