Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fırında kuzu but (TANDIR)

Hybrid View

  1. #1

    Fırında kuzu but (TANDIR)

    kasaptan veya marketten kuzu butumuzu alıyoruz.


    sonrasında döküm tavamızı 5 dakika boyunca harlı ateşte ısıtıyoruz.
    butumuzu tavada mühürlüyoruz.




    but mühürlenirken 4-5 soğan,4-5 patatesi soyuyoruz.


    mühürlenen butun üzerine biraz kalın tuz,biraz karabiber ve varsa sarımsak kurusu veya ezilmiş taze sarımsağı döküp fırın torbasına koyuyoruz. yanına da soyduğumuz soğan ve patatesleri.....

    200-240 derecelik fırında butun kalınlığına bağlı 1 veya 1.20 saat pişiriyoruz....
    çıkan sonuç ortada



    Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.

  2. #2
    Kuzu but yzdım ama kuzu kol olacaktı
    aklım butta kaldıda
    butuda aynı şekilde yapabilirsiniz
    Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.

  3. #3
    Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    6,285
    vay be döktürmüşsün gene ....eline sağlık
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

    tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

  4. #4
    Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Mesajlar
    856
    İyiki tokken gördüm eline sağlık


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    gelin hep beraber yapar yeriz eÄŸlenceli olur

    varmı özel istek yapıp göndereyim
    Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.

  6. #6
    Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Mesajlar
    493
    oruçlu oruçlu gözlerim şenlendi ellerinize sağlık ........

  7. #7
    Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2015
    Nereden
    ANKARA
    Mesajlar
    116
    yıkılmış ortalık süper ama terayağ olmadan olmaz..
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....

  8. #8
    tereyağı seviyorsanız (ben çok severim) eti servis ettikten sonra üzerine dökün.
    tereyağı sıcak,erimiş ama köpürmemiş olacak ki o tuzlu süt kaymak tadını alın
    Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.

  9. #9
    Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Mesajlar
    252
    of of of neyaptınız ya

  10. #10
    Yeni Üye tufeker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    15
    Peki bunu güveç kabına Koysak. Ağzını hamurla kapatsak. Kamp ateşinin üzerine assak. Ağır ateşte 2 saat pişirsek. Nasıl olur dersiniz

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  11. #11
    Alıntı tufeker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bunu güveç kabına Koysak. Ağzını hamurla kapatsak. Kamp ateşinin üzerine assak. Ağır ateşte 2 saat pişirsek. Nasıl olur dersiniz

    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kampa bende gelirsem olur tabi neden olmasın
    Ben bahsettiğiniz şekilde tavşan yapıyorum. Sarımsak ve top karabiberli. Çok güzel oluyor.
    Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı DeÄŸiÅŸtirme Yetkiniz Yok
  •