Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ä°zmir den selamlar...

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    26.Mayýs.2015

Ä°zmir den selamlar...

Merhabalar,

Ben Burak. Öncelikle herkese iyi bayramlar...

Off road maceram Suziki Vitara ile başlamıştı. %100 arka kilit, 30 inch lik extreme lastikler ve 5.86 ayna mahruti ile derin kanal geçişi hariç hep yüzümü güldürdü. Bol bol atladık zıpladık ve hatta kimsenin çıkamadığı yerlere çıktık beraber. Hep 'Aaaa Suzi çıktı, suzi geçti' dedi herkes

11051198_1589374844637885_450674524_n.jpg
    11088160_1589374847971218_1577436481_n.jpg
    10569118_10153047213198888_85113099_n.jpg
    41-1.jpg

Suzi yi sattım. Ama ZJ aşkı hep bir yerlerde duruyordu. Ve sonunda çok şükür o da gerçek oldu. Pek de yabancı olmadığınız bir araçla katıldım aranıza. Ankara dan Erdinç Şengül ün 5.9 u Yapımında verdiğiniz desteği hem forumdan hem de bizzat kendisinden biliyorum...

zj.jpg

Araç motor ve şanzuman bakımından oldukça iyi durumda. Ankara dan İzmir e getirirken V8 in muhteşem sesi teyp açtırmadı bize

Çok olmasa da gezinme problemimiz var. Onu da çözeceğiz inşallah... Aracın bütün genetiğiyle oynandığının farkındayım. 100 km de stabil ve güvenli sürüş yeterli benim için.

Araçla ilgili kısa ve uzun vadeli planlar var aklımda. Öncelikle küçük kozmetik dokunuşlar... Arka tamponundaki küçük kırık, amblemlerinin yenilenmesi, flow master 44, moon visor, kaput rüzgarlığı, yeni tavan sepeti ve gipsy, ön tamponda biraz değişiklik, led barlar...

Uzun vade de ise; ne kadarına gücüm ve ömrüm yeter bilinmez ama

Iron Rock Critical Path kitin arka long arm upgrate ile premium a çevrilmesi
    Ön arka HD akslar ( Malum aracın üstünde 35 MT ler var )
    Ön arka ARB

Üzerinde oynadıkça yeni fotolar ekleyeceğim.

Görüşmek üzere...

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    hoÅŸgeldiniz keyifli forumlar..
    tavan sepeti vs herşeyi kenara bırakın...saydığınız süs adı verilen masraflı şeyler yerine son yazdığınızı yapın...ön arka arb kilit ozaman görün o v8 neler yapıyo

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    güle güle kullan burak . birçoğumuz aracı hatırlıyordur. erdinç bey bayağı titiz kılı kırk yaran biriydi. aracının da temiz olduğunu tahmin edebiliyorum. saydıkların güzel uğraşlar keyifle yapacağından eminim
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun keyifle kullanın

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    26.Mayýs.2015
    Çok teşekkürler.

Bu arada mesajımı tekrar okurken eski aracıma Suziki yazdığımı farkettim E tabi, Suzi aşağı suzi yukarı klavyeme de yansımış Suzuki ci arkadaşlar kusura bakmasın...

Bu arada bugün susturucu siparişini verdim. Yarın elimizde olur. Önce vize, sonra doooğru egsozcu...

Yapılacaklar listesinde zamanı olmasına rağmen HD ön aks konusunda net bir şey bulabilmiş değilim. Ne önerirsiniz?

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Burak hoşgeldin. Ben de yaklaşık 1 senedir askerlik için İzmir'deydim. Cuma dönüyorum. Daha önce tanışsaydık görüşürdük. Sağlık olsun.

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    26.Mayýs.2015
    Sen bitirmişsin gerçi askerliği ama yine de bir ihtiyacın olursa istediğin zaman bana ulaşabilirsin.

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bitirmişsin gerçi askerliği ama yine de bir ihtiyacın olursa istediğin zaman bana ulaşabilirsin.
    Eyvallah hocam sağolasın.

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler.

Bu arada mesajımı tekrar okurken eski aracıma Suziki yazdığımı farkettim E tabi, Suzi aşağı suzi yukarı klavyeme de yansımış Suzuki ci arkadaşlar kusura bakmasın...

Bu arada bugün susturucu siparişini verdim. Yarın elimizde olur. Önce vize, sonra doooğru egsozcu...

Yapılacaklar listesinde zamanı olmasına rağmen HD ön aks konusunda net bir şey bulabilmiş değilim. Ne önerirsiniz?
    eğer ön akslarınız körüklü ise evet değiştirin...ancak mafsallı tabir edilen xj yada tj den çıkma akslar piayasada satılan HD akslardan daha iyi...ya çıkma yada sıfır xj yada tj aksı al gerisini düşünme...