11830917_10153473455437769_3200623_n.jpg
port bagaj her araca uyuyor ama bu zaten benim yeni aldığım 5,9 zj de monte edilmişti onun ara kuşaklarına uygun 4 yerinden montaj oluyor. resim 5,9 kükrettinimden onun üstünde idi zaten 15 dakikada montaj oluyor tek kişi ile..... ben tek söktüm....5.2 de lpg tüpü olduğundan port bagaj seyahatte gerekli 5,9 da tüp olmadığından satıyorum bagajda yer sorunu yok.ama tüplü zj ler için iyi bişi 350 lt hacimli ve abs den üretilmiş kaliteli bagaj.....
Konu toporomboz tarafından (03.Eylül.2015 Saat 19:23 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
SÖZ KAPORASI ALINMIŞTIR .....
noter satışının yapılacağı 08-eylül-2015 tarihine kadar opsiyonludur.
aynen mert kardeşim.....geze-gen den potukçu nick li hakan kardeşim...
çok diretti ıban ile kapora göndereyim diye benim tarzım değil;bu 17. satacağım araba hepsindede kapora almadım almamda alırkende satarkende peşin ödemeyi yaparım sonra noterde satış biter.ALLAH nasip ederse salı sabahı izmirden gelecek....tanıdık birinin alacak olması iyi bişi....
Hayırlı olsun ikiniz içinde Güle güle kullansın
KÜKRETTİN SATILDI İŞLEM TAMAM.....Hakan kardeşime hayırlı olsun.....herkese kazasız günler......KÜKRETTİN RUHSAT gümbürdettin noter 043.jpgKÜKRETTİN RUHSAT gümbürdettin noter 045.jpg
Hayırlı olsun 😊
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Hayırlı olsun her ikinizin adına da sevindim
hayırlı olsun her iki tarafa da yabancıya gitmemesi ayrı bir güzel tabi güle güle kullansın hakan arkadaşımızda nede olsa eski göz ağrısı idi
Basta Ilhan abi olmak uzere herkese cok tesekkurler
Evet kisa bir aradan sonra yeniden "bildiginden sasma" mantigiyla zj ye dönüş yaptım, hala Datça'dayız eşimle henüz yola çıkmadık gelmişken tatil yapalım dedik
Izmir e döndükten sonra aklımdaki işlemleri yapıp burada paylaşıyor olacağım, flowmaster benden önce gitti Izmir e mesela
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Basta Ilhan abi olmak uzere herkese cok tesekkurler
Evet kisa bir aradan sonra yeniden "bildiginden sasma" mantigiyla zj ye dönüş yaptım, hala Datça'dayız eşimle henüz yola çıkmadık gelmişken tatil yapalım dedik
Izmir e döndükten sonra aklımdaki işlemleri yapıp burada paylaşıyor olacağım, flowmaster benden önce gitti Izmir e mesela
Hayırlı olsun tekrar.. Bende istiyorum flowmaster ama aracın içindekilerin kafasını çokmu şişirir acaba?
Ayrıca ;
Dolar artınca flowmster da alma aralığımın üstüne çıktı biraz 😊
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
baskan benim eski arac cidden cok düzgündü, kıyaslama yaparsam kozmetik olarak eskisi bir tık daha önde ama bunda da ufak bir iki dokunuşla giderilebilecek detaylar var, eli yüzü düzgün, mihrabı yerinde çok şükür
ben 2 sene önce 350tl gibi bir rakama almıştım yanlış anımsamıyorsam, şimdi 420tl ye aldım... ses olayı biraz göreceli ancak 8 silindirli bir makinanın homurtusu cidden çok keyifli arka koltuğu paylaşan kimse sesten şikayetçi olmadı bende, aksine soruyorlardı merak edip...
benim kükrettin diye konuştuğum cipin içine sindiğine sevindim hakan kardeşim....kazasız belasız keyifli günlerde tadını çıkarın .....