Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1998 ZJ 5,2 kükrettinden ZJ 5,9 gümbürdettin'e yatay geçiş

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    yıldırım arkadaşım güzel dileklere çok teşekkürler,
    lpg olayından bagaj kullanamam nedeniyle chevrolet blazer peşine düştüm ordan lincoln navigator e bakındım ama içime sinen araba bulamadım ekmeği yenmiş makinalardı.5,2 de olsa lpg siz düşünmeye başladığımda bu ilan denk geldi ben hep derim DOĞRU ZAMAN DOĞRU YER DOĞRU İNSAN=MÜKEMMEL NETİCE... keşke datça ya gelebilseydiniz sorunsuz kazasız belasız keyifle tamamladığınız için şanslısınız. ne güzellll tatil güzel şey biz 25 senedir tatil heyecanı yaşamıyoruz hep tatil yerindeyiz
    not=bana diyorlardı 5,9 farklı diye hadi canım diyordum içimden 700 cc den nolcak diye ama öyle dilmişşş bu haylaz adamı tahrik ediyor sesi ile 472 nm torku ile birde içinde kullanılan malzeme çoookkk farklı tavan döşeme kumaşı kenarları açık dil kumaş farklı deriler her tarafı DANA derisi kullanışlı kolay deforme olmayan türden yani gerçekten farklı helede 5,2 kullanıp 5,9 a transfer olunca bu fark belli oluyor.İNŞALLAH NASİP OLUR DÜNYADAKİ 14286 adet 5,9 dan birisi....kazasız günler tekrar hoşgeldin......

Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun yeni arabanı bende internette görmüştüm ve benimde dikkatimi çekmişti fakat gezi tatil söz konusu olunca üstünde durmamıştım herşey nasip kısmet meselesi nasip seninmiş çok sevindim kazasız belasız binmek nasip olsun güle güle kullan Allah nazardan saklasın çok güzel görünüyor bu arada bende tatilimi bitirdim yeni Eskişehire döndüm 2700km kazasız belasız sorunsuz bir yolculuk yaptım Hatta datça yolunda yarımada üstünde Datçaya 30 km mesafeden bir arkadaşın hatırına geri Marmarise döndüm nasip olmadı Datçaya gitmek 2700 km de ne arıza ne kaza ne hararet ne chek engine çok şükür şeytan kulagına kurşun problemsiz bir seyahat oldu yakıt yol ve mekan paylaşımlarını yakında yapacagım.
    Araban yeniden hayırlı olsun beş yıllık ZJ mden 5,2 DEN ÇOK MEMNUNUM fakat yinede bende bir 5,9 almak istiyorum.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi fabrika çıkışlı araç aldın ne kozmetiği daha sana yapacak bişey kalmamıştır o araçta
    mert kardeşim ben bulurum kış ğelencesi olarak fuji kükrettin....deri döşeme lambalar boya taş vurmaları incik boncuk işleri vs vs keyifli yapılacak işleri var aracın akü yeni lastikler 03-2015 tüm yağlar antifriz 6 ay önce değişmiş acil şu an bişi yok...CİMPİRİK ARACINA BAKMAYAN YAPACAĞI MASRAFI ESİRGEYEN biri değil....2. EL DE bu çok önemli ben yıllarca 2. el mrcds (12 tane) değiştirdim sahibine önem veririm adam mrcds e biner çıkma buji sorar serviste ben şahit oldum SATIN ALDIĞIN KİŞİ İLE EVLENMEYECEKSİN AMA SATAN KİŞİNİN ARACA BAKIŞI ÖNEMLİ.......

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Yeni aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın

Üye dreamer98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    07.Aralýk.2014
    İlhan abi aracın hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın İnşallah. WJ 4.7 ve ZJ 5.9 sahibi olarak ikisindende vazgecemiyorum.İkisininde yeri farklı.
    ZJ 5.9 un verdigi keyif daha farklı,gaza basarken duydugum biraz daha fazla homurtulu egzos sesi insana işte bu dedirtiyor,koltuklarda kullanılan farklı deri ve diger farklılıklar,az üretildigi içinde benim için çok farklı bi yere sahip.Ön panjur ve kaput ızgaraları da araca farklı bi hava katıyor.Araçlarıma gözüm gibi bakıyorum.Bende senin gibi titizim abi ve 2. el istedigimiz gibi içimize sinen araç bulmak kolay değil,bulduguna sevindim.İyi bi secim yapmıssın abi.
    Konu dreamer98 tarafından (03.Aðustos.2015 Saat 16:23 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    selçuk arkadaşım teşekkürler kazasız günler hepimize.....
    Konu toporomboz tarafından (03.Aðustos.2015 Saat 17:44 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    söylediklerinin hepsi doğru dileklerine teşekkürler... doğu zaman+insan+yer=işlem tamamdır kazssız keyifli günler......
    Alıntı dreamer98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan abi aracın hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın İnşallah. WJ 4.7 ve ZJ 5.9 sahibi olarak ikisindende vazgecemiyorum.İkisininde yeri farklı.
    ZJ 5.9 un verdigi keyif daha farklı,gaza basarken duydugum biraz daha fazla homurtulu egzos sesi insana işte bu dedirtiyor,koltuklarda kullanılan farklı deri ve diger farklılıklar,az üretildigi içinde benim için çok farklı bi yere sahip.Ön panjur ve kaput ızgaraları da araca farklı bi hava katıyor.Araçlarıma gözüm gibi bakıyorum.Bende senin gibi titizim abi ve 2. el istedigimiz gibi içimize sinen araç bulmak kolay değil,bulduguna sevindim.İyi bi secim yapmıssın abi.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12