Eyy Dostlar...
Hatirlarmisiniz bundan birkac sene önce bizim grubumuzdan ben dahil kimseler yarismaz iken, Roll cage'i olmayan araba ile araziye cikilmaz,kilitsiz arabami olur, ekstrem olmasada en az M/T lastik olmali demez iken çok güzel günü birlik geziler yapardik.(Yaz/Kiş)
İlk Yuvacikta Menevşe yaylasina çiktigim gun hayatimin offroadunu yaptigimi sanip arabama aşik olup buyuk bir haz ile evime donmustum.
Gunu birlik sapanca-duzce-şile-çatalca gezileri icin sabah erken saatlerde toplanilir.C/B Telsizler ayni frekansa ayarlanir yolu bilen araç one gecer.En donanimli arac en arkada kalir şimdilerde kimsenin agzindan adini bile duymadigim Konvoy Kurallari çercevesinde yolculuk edilirdi.
Pmr çok guzel eyvallah ama ya birileri evde unutur,unutmayaninda zaten şarji biter.Bir turlu eski iletisim yakalanamaz oldu.Sirf bu sebeple ben arabama Tekrar C/B telsiz takacagim.
Ayni gun onroad-offroad dahil 300-350 km yol yapip eve geldigimde hic sikayet etmezdim ama artik bir çogumuza bir kac gunluk kamp harici bu yollar zor gelir oldu veya artik arabalarimiz bu şartlara musait degil.
En nihayetinde ben hayati boyunca sevdigi şeyleri yapmis ve ne pahasina olursa olsun vazgecmemiş bir adam olarak bu pazar gunu Papuçdereye gunu birlik bir gezi yapacagim.Gidecegimiz rotayi biraz degistirirerek standart bir arabanin gidebilecegi hic bir şekilde dallarin olmayacagi altini vurmaya razi olacak binek araclarinda gidebilecegi bir rotadan Şelaleye ulasip,o terli halim ile buz gibi şelale suyuna girip,mangalimi yapip yine arka tarafta Çatalca köy yollarini kullanarak geri dönme niyetindeyim.
Binek araci ile gelmek isteyenlerin araclarini yoldan çikacagimiz son nokta olan Evrencik Köyünde emniyetli bir yere emanet edip diger kendilerini arkadaslarin araclarinda misafir edebiliriz.
Bulusma noktasi: Çatalca Ihsaniye Köyü
Saat : 08:00
EÅŸlik etmek isteyenler bana ulaÅŸabilirler.
Tel:0532 826 55 81
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi