5 cm büyütme olayını lastikten öncemi yaparım sonramı yaparım hatta yaparmıyım emin değilim ama seçeceğim lastik ebatı beni şehir içinde üzmeyecek, aracı yükseltince de sırıtmayacak bir ebat olmalı tavsiyeniz ne olur. Şu an üzerinde 245/70/R16 var.
Aslında çok ses değil gerçek V8 homurtusunu rolantide bile duymak istiyorum. Ancak kulak tırmalayıcı bazı egsozlar gibi olmamalı. Sanırım sadece son susturucu yetecek diye düşünüyorum.
SaÄŸolun
Evet hayırlısı bakalım aldık ve zevk alarak kullanacağım inşallah. bazı yerlerini elden geçirdik, bakımlarını yaptırmaya devam ediyorum. LPG sisteminin kablo tesisatı eskimiş komple yenilenecek haftaya.
Evet aldığım kişi direk ebru hanımdan almış aracı, zaten tanıyor onuda. Hikayesi tarif ettiğiniz gibi. banada öyle anlatıldı. Sol ön tarafta boya varmış ancak biz sonradan aracın yanına gittiğimizde sol ön ve arka kapı üzerinde de lokal boya çıktı. sorun etmeye değmeyecek bir durum. Değişme kesinlikle yok. Aracı içi de dışı gibi diri ve temiz. sağ ön ve arka koltuklar neredeyse oturulmamuış gibi temiz. orjinal ekipmanları duruyor. evet ilhan bey, araca orjinal binecem. hafif yükseltmek orjinalliği bozmaz herhalde . 1. aracımda da 35 mm KW yay var. o da orjinal yinede
Hoşbulduk Mirkan, aracı alırken ve sonrasında yaptığın yardımlar için çok teşekkürler.
Teşekkürler