Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bursa'dan herkese merhaba

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba hoşgeldiniz. 5 cm çok güzel bir şekilde yeter. Lastiği de büyüttünüz mü tamamdır. Lastik için BF Goodrich tavsiye ederim. Tabi görünüş olarak. Performans olarak arkadaşlar fikir verir.

Flowmaster takacaksanız ve daha çok ses istiyorsanız katalizoru de kesin derim
    5 cm büyütme olayını lastikten öncemi yaparım sonramı yaparım hatta yaparmıyım emin değilim ama seçeceğim lastik ebatı beni şehir içinde üzmeyecek, aracı yükseltince de sırıtmayacak bir ebat olmalı tavsiyeniz ne olur. Şu an üzerinde 245/70/R16 var.
    Aslında çok ses değil gerçek V8 homurtusunu rolantide bile duymak istiyorum. Ancak kulak tırmalayıcı bazı egsozlar gibi olmamalı. Sanırım sadece son susturucu yetecek diye düşünüyorum.

Alıntı eay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok guzel arac,bu araca ilhan beyde teklif vermisti sanirim
    SaÄŸolun

Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen emir kardeşim geçen sene bu makina 28000 tl den satılktı.çağlayanda cep telefonu bayisi idi benim konuştuğum kişi sonra cenazeleri oldu babası binmiş iç anadoluya gitmiş ya demiş bu araba satılmaz çok beğenmiş vaz geçtiler.ilandan çektiler .
    Evet hayırlısı bakalım aldık ve zevk alarak kullanacağım inşallah. bazı yerlerini elden geçirdik, bakımlarını yaptırmaya devam ediyorum. LPG sisteminin kablo tesisatı eskimiş komple yenilenecek haftaya.

Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalan değilse bu aracın geçmişi manken ebru şallı (evlendiğinde ebru tan oldu plaka ET) boşandıktan sonra garajda 5 yıl yatmış geçen sene satılıktı diğer yanıtta açıkladım bende talip olmuştum gerçekten 10 numara makine hatta mzj66 levent kardeşimede bakmasını söylemiştim oda hasta FB li renk ve yazı ile sarı lacivert kombinine hasta olmuştu o bakmaya fırsat bulamadan kalktı ilandan bana söylenen ön çamurluktan birinde minik lokal boya var denmişti....ÇOK TEMİZ YIPRANMAMIŞ ENFES MAKİNA.....SAYGILI KULLANILMIŞ....... kazasız günlerde kullanın tadını çıkarın bence görselini ellemeyin yükseltme falan filan inter milan ORİJİNAL BİNİN derim....
    Evet aldığım kişi direk ebru hanımdan almış aracı, zaten tanıyor onuda. Hikayesi tarif ettiğiniz gibi. banada öyle anlatıldı. Sol ön tarafta boya varmış ancak biz sonradan aracın yanına gittiğimizde sol ön ve arka kapı üzerinde de lokal boya çıktı. sorun etmeye değmeyecek bir durum. Değişme kesinlikle yok. Aracı içi de dışı gibi diri ve temiz. sağ ön ve arka koltuklar neredeyse oturulmamuış gibi temiz. orjinal ekipmanları duruyor. evet ilhan bey, araca orjinal binecem. hafif yükseltmek orjinalliği bozmaz herhalde . 1. aracımda da 35 mm KW yay var. o da orjinal yinede

Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hoÅŸ geldin.
    Biraz geç kaldın ama foruma
    Hoşbulduk Mirkan, aracı alırken ve sonrasında yaptığın yardımlar için çok teşekkürler.

Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
    Teşekkürler

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Bir şey değil abi, keşke elimden fazlası gelseydi.
    30x9.50 lastiğe geçersin get'den sonra. Bir de HD direksiyon amortisörü tamamdır.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Mirkan aracı hiç yükseltmeden ve modifiye yapmada? de bu ebatı kullanabilirmiyiz.

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mirkan aracı hiç yükseltmeden ve modifiye yapmada? de bu ebatı kullanabilirmiyiz.
    Abi kullanırsın, 2 inç get iyidir, ucuzdur.
    Faceden atarım bir resim arkadaşım yükseltmeden 16x8 jant ile 30 inç lastik taktı. Fena da durmadı ama bence taktır.

Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kullanırsın, 2 inç get iyidir, ucuzdur.
    Faceden atarım bir resim arkadaşım yükseltmeden 16x8 jant ile 30 inç lastik taktı. Fena da durmadı ama bence taktır.
    Tamam gönder bakayım yavaş yavaş irdeliyecez mevzuyu

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Ugur; hayirli ugurlu olsun cok temiz cok guzel bir ZJ aldin, Ilhan abi'nin de dedigi gibi Ebru Salli'nin eski araci bu, yetkili servis bakimli ender duzgun kalanlardan!
    Nacizane tavsiyem; aynen benim yaptigimi yap standartini bozma derim. 225/75/16 ebatlarinda beyaz yazili BF AT ve flowmaster super 44 hemen baska hic bisey yapma, bozma araci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Ugur; hayirli ugurlu olsun cok temiz cok guzel bir ZJ aldin, Ilhan abi'nin de dedigi gibi Ebru Salli'nin eski araci bu, yetkili servis bakimli ender duzgun kalanlardan!
    Nacizane tavsiyem; aynen benim yaptigimi yap standartini bozma derim. 225/75/16 ebatlarinda beyaz yazili BF AT ve flowmaster super 44 hemen baska hic bisey yapma, bozma araci

müdür ben de lastik ebatı küçültsem çok farkeder mi acaba mevcutta 245x75x16 cooper atr var ...225 x75x16 olarak düşürsem mi ivmelenmede etkisi olur mu ne dersin
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müdür ben de lastik ebatı küçültsem çok farkeder mi acaba mevcutta 245x75x16 cooper atr var ...225 x75x16 olarak düşürsem mi ivmelenmede etkisi olur mu ne dersin
    Bak simdi Mertim; 96 ve uzeri son uretim zj 5.2'lerin(5.9'lari bilmiyorum) orjinal lastik ebadi 225/70/16 dir yani 28,5 inch. Ben bunu aldim 225/75/16 BF AT yaptim 1 inch buyutmus oldum sadece, cok tatli yukseldi caktirmadan ve acaip yakisikli oldu. Yakit, gidis, surat vs... farketmedi hic, zamk gibi yapisiyor yola, cok suratli kullanirim ben bir de otobanda falan dibine kadar...
    245/75/16 dedigin zaten kendinden 30,5 inch essek olusu gibi! aracinin standartindan en az 5-6 santim kadar yuksek olmasi da demek yakiti etkiler bak o, gidisini de kalkisini da etkiler bence her ne kadar 5,9 olsanda! Sen karar ver

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Bak simdi Mertim; 96 ve uzeri son uretim zj 5.2'lerin(5.9'lari bilmiyorum) orjinal lastik ebadi 225/70/16 dir yani 28,5 inch. Ben bunu aldim 225/75/16 BF AT yaptim 1 inch buyutmus oldum sadece, cok tatli yukseldi caktirmadan ve acaip yakisikli oldu. Yakit, gidis, surat vs... farketmedi hic, zamk gibi yapisiyor yola, cok suratli kullanirim ben bir de otobanda falan dibine kadar...
    245/75/16 dedigin zaten kendinden 30,5 inch essek olusu gibi! aracinin standartindan en az 5-6 santim kadar yuksek olmasi da demek yakiti etkiler bak o, gidisini de kalkisini da etkiler bence her ne kadar 5,9 olsanda! Sen karar ver

ama bak burda birkaç lastik ebatı yazmışlar hatta 215x75x15 bile takılıyor demek ki yazmışlar... bigün ufak lastikle takıp denemek lazım aslında uzun yol şehiriçi ivmelenme vs...

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama bak burda birkaç lastik ebatı yazmışlar hatta 215x75x15 bile takılıyor demek ki yazmışlar... bigün ufak lastikle takıp denemek lazım aslında uzun yol şehiriçi ivmelenme vs...

Yazmislar tamam da... Ne o ebat oyle yaa cucuk gibi drag aracimi bu! hayvan gibi kuvvetliler iste, ne takarsan tak kalkiyor yerinden kardesim
    Haa senin su an ki ebatlarla ufalayabilirim seni belki, bilemedim

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ergün abinin paylaştığı lastik ayna mahruti devir tablosuna bakın. Araç 30-31 lastik ile 28.5 inç orijinal ebatın oranına gelmek için ayna mahruti istiyor. 4.11 ile eşitleriz anca

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Yazmislar tamam da... Ne o ebat oyle yaa cucuk gibi drag aracimi bu! hayvan gibi kuvvetliler iste, ne takarsan tak kalkiyor yerinden kardesim
    Haa senin su an ki ebatlarla ufalayabilirim seni belki, bilemedim

Yok ufalama bence zj kardesligine zarar gelmesin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Merhaba aramıza hoş geldiniz.... Bende yeni sayılırım... 4 - 5 ay oldu aracı alalı.... Yakıtı artık düşünmüyorum küçük şehrin avantajı günlükte kullanıyorum... Şehir dışı da (2500 km yol yaptım yaklaşık) kullanıyorum... 5.2 güzel bir makina zevkini aldın mı gerisi teferruat... Bir çok arkadaşın dediği gibi virüs enjekte edilmiş Geçmiş olsun.... Tekrardan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin....
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa

Evet dediğiniz gibi 1 set lastik ve Egsoz 1. öncelik. vs vs sonrası var, görsellik arzeden detaylar yapmaya çalışacağım. Aracı yükseltme konusu yapılacaklar listesinde en son sırada belki diyebilirim.

Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba aramıza hoş geldiniz.... Bende yeni sayılırım... 4 - 5 ay oldu aracı alalı.... Yakıtı artık düşünmüyorum küçük şehrin avantajı günlükte kullanıyorum... Şehir dışı da (2500 km yol yaptım yaklaşık) kullanıyorum... 5.2 güzel bir makina zevkini aldın mı gerisi teferruat... Bir çok arkadaşın dediği gibi virüs enjekte edilmiş Geçmiş olsun.... Tekrardan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin....
    Teşekkürler. sağolun. Aracın hevesini alacak kadar kullanamadım hala. Araç garajda ben ise memlekette, köyümdeyim. Uzak yol, haliyle Dizel araç kullanmak mantıklıydı

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Þubat.2015
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Hayırlı uğurlu, kazasız belasız yollarınız olsun.
    Zj tanıma sürecindeyim halen. Olabilecek en iyi yerdesiniz😊 Bende bir yıl önce alıp . 6aydır kullanıyorum. Zorunlu Katalizörüm yenileyince Flowmaser 40 serisi tercihim oldu. Eksoz sistemi biraz kurum yaptıktan sonra iyi sesi duyabilirsiniz...
    Gayet yeterli bilginiz olsun.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12