İhtiyaçlarım;
1- alt şanzıman ve ön takım koruması
2- 96 üstü ön panjur
3- 2 adet tavan taşıma demiri
4- 2 adet tavan rayı arka plastiği
5- yan cam rüzgarlıkları
6- ön kaput siperliği
7- 93-95 açık bej rengi ön koltuk döşemeleri
8- 93-95 orijinal paspas takımı
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Bencede olabilir fakat takasda denklik ve rıza önemlidir o nedenle başından söyleyeyim bendeki sinyal lambası degil sinyallerin orijinal ampullerinden eger sinyal ampullerin bunlardan olmazsa araçta farlar yanıkken sinyallerin delirir.1295 NA 38 watlık ampullerden bir çift verebilirim o da ekonomik olarak caliperleri karşılamaz sen caliperlerin fotolarını paylaşabilirmisin.karşılıklı olarak yeniden düşünelim aksi takdirde denk olmayan bir takas oluşur.
Elimdekiler
4 adet ZJ orijinal jant + 4 adet prelli ıce and snow kullanılmış lakin iş görür lastik+1 adet hiç kullanılmamış zj orijinal jant ve stepne goodyear 225/70/16 lastik + bir kaç adet sıfır durumda orijinal IAC,TPS,MAP,sensor +bir takım performans zj buji kablosu + zj distribütör kapagı ve meksefe 1295 NA orijinal sinyal lambaları+9004,9007 hd hallojen ampuller vs vs +Avcılık atıcılık malzemeleri şu an sayamadıgım pek çok malzeme + 3 adet 1 si hiçkullanılmamış ikisi bir miktar kullanılmış bisiklet vb gibi.
ilaveten elimde şu an kullanmadığım kendi aracımdan sökülmüş boyalı pırıl pırıl bakımlı durumda orijinal Mopar çeki demiri,çeki adaptörü ve çeki topuzu .Ayrıca şu an başkanın ofisinde emaneten duran çiftçilerden temin edilmiş depo koruyucusunu da ihtiyaç duyabileceğim uygun ve denklik sağlayabilecek ürünler karşılığında takas yapabilirim.
Mirkanim; benim on panjurum guzel, krom...hafif soyulmalar var belli oluyor olmuyor, kromu parlakligini yitirdi biraz ama iyi hala, yenisini siparis ettim cok parlak ve sifir tabi...sana hediye edeyim kabul edersen yenisi gelince
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 kanal enstruman girişli kendinden anfili 4x450watt rms mixer ve kolonları ( ortalığı yıkar )
Bilimum keçe conta birisi arazi şanzımanı keçesi diğerlerini hatırlamıyorum.
3 adet ıstavroz
2 adet ön viraj denge kolu
Mutlu 1kg çiğ köfte
Yarım bira, biraz çerez.
Logitech F710 gameped
Wisent takım çantası
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Abi çok memnun olurum.
Takım çantası güzelmiş.bira ve çiğ köftede bonusu olursa tadından yenmez
Ayrıca, 4 adet 2 inç takoz. 4 adet orijinal yay, 4 adet orijinal amortisör, komple rot takımı, orijinal deve boynu, orijinal ön fren hortumları, ön-arka alt üst kollar ve ön-arka track bar da mevcut. Henüz araçdan sökmedim ama sökeceğim. Hepsi sorunsuz.
İleride de dana 35 ve 30'a göre, ön arka 3.73 ayna mahruti, diff kapakları ve orijinal akslar çıkacak.
Bunlar mevcut aracımdan çıkacak ve sorunsuzlar. Temizler ve boyarım.