Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ ile Antalya-Kemer-Tekirova Maden koyu gezisi

Hybrid View

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Harika bir keşif olmuş bu.
    Bu tarz keşifler sırasında ve arazide ben genellikle wikiloc isimli programı kullanıyorum hem tekrar kolay ulaşım hemde paylaşmak adına çok işime yarıyor. Tüm telefonlar ile uyumlu ve yıllık bedelide 12 lira gibi birşey.

Acaba forumda rotalar diye bir bölüm açılsa da rotalarımızı paylaşsak mı ki 😂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika bir keşif olmuş bu.
    Bu tarz keşifler sırasında ve arazide ben genellikle wikiloc isimli programı kullanıyorum hem tekrar kolay ulaşım hemde paylaşmak adına çok işime yarıyor. Tüm telefonlar ile uyumlu ve yıllık bedelide 12 lira gibi birşey.

Acaba forumda rotalar diye bir bölüm açılsa da rotalarımızı paylaşsak mı ki 😂

aç abi rotalar bölümünde herkes konu açabiliyor...başlatmış olursun ne güzel ..wicilocs muadili var mı başka
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aç abi rotalar bölümünde herkes konu açabiliyor...başlatmış olursun ne güzel ..wicilocs muadili var mı başka
    Eyvallah başkanım.

Ben bir çoğunu denedim hatta neredeyse hepsini wikiloc hem android hemde iphone tarafında sorunsuz çalışıyor ayrıca ofline map desteği ile netin olmadığı yerde sorunsuz çalışıyor, rota çıktıları özellikle profesyonel gps cihazları ile uyumlu (Garmin) denendi sorun çıkartmadı.

Bu Konu için Etiketler