Ben buhar oldugu zaman elimle kontrol ettiğimde ön cam ızgarasından klima ve fan kapalı olmasına rağmen hafif hava üflüyor..
Xperia Z
Ben buhar oldugu zaman elimle kontrol ettiğimde ön cam ızgarasından klima ve fan kapalı olmasına rağmen hafif hava üflüyor..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Aklıma bazende şu geliyor;
Hani bizim klima sistemi akıllıya,diyelimki ben klimayı 25 derecede kullandım ve kapattım. Dışarısıda 21 derece. Araç içi sıcaklık düşünce Bizim akıllı klima sistemi kapalı olmasına rağmen sıcaklık farkını dengelemeye çalıştıgından arada üfleme yapıyo, benim paspas tarafıda nemli oldugu için üfleme sonucu buhar yapıyor olabilir mi😀
Xperia Z
Konu erolkan tarafından (27.Ekim.2015 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.
Anahtarı çıkardıktan bi süre sonra bile klapelerin hareket gıcırtılarını duyabiliyorum. Ama anahtar çıktıktan belli bir müddet sonrada elektriği kesiyodur herhalde araç 😊
Anahtar çıktıktan sonra 10 sn içerisinde camları kapatabiliyorum..Ama daha sonrasında olmuyor 😀
Xperia Z
Merhabalar, konuya tekrar can verebilirmiyiz
Benzer bir sorunla uğraşıyorum sağ ön ve arka tabanlar ıslak (ZJ) Ergün abinin bahsettiği yerden ustam delik açmış silikonlamış sonrasında. Merak ettiğim klima tahliyesinde sorun yaşayanlarda arka sağ tabanda ıslanıyormuydu?
Ben klima giderinin olduğu noktayı matkap ile hafifçe delerek içerisini temizlemeye çalıştı. sonrasında silikon vs güzelce kapatarak tıkadım.
Ama sorunun çözdüğümü sanmıyorum çünkü yine bazı bazı ıslanma oluyor yağmurdan sonra ama bazende olmuyor. Anlamış değilim.
Sunroff giderlerine arasıra hafif hafif basınçı hava ile temizlemekte yarar var.
iki koltuk arasında yükseklik var diye aklımda kalmış, sorun klima ise arkaya koltuk tabanına nasıl geçer diye düşünüyordum. Geçiş varsa klima ihtimali üzerinde yoğunlaşmakta fayda var
Çalı çırpı dolmuş hep uff :/
Klimada kesin çözüm torpitonun sökülmesi gerekli temizlik ve bakımların yapılıp tekrar toplanması ama o iş maliyetliymiş biraz Çözüme ulaşamamış olman iyi olmamış koku, buhar ve en kötüsü de çürüme ihtimali.
Hava tutmak da mantıklı geldi aklıma geldikçe bende tutarım
halı suyu emdikçe emiyor arkaya da geçiyor dolaylı olarak... ortasından delik açtığın parçanın altında bi conta var ordan da kurtulduysa sızıntı yapabilir zemin ile o siyah plastik parça arasındaki contanın sağlam olması lazım yoksa onu da silikonla
Süper bir konu emeğe saygı yararlı ve açıklayıcı olmuş
Evet bu konu ve yolladığın videolar üzerinden ilerlemeye çalışalım bakalım nereye varıcaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Tam ortadan delmeye çalıştım içine önce tel sonra ince tazyik boruyla su verdim sonrada deligi kapattım Ama içim hiç rahat degil kurutucam yine olucak korkusu var.
Durduğunuz yerde zj nin kliması nerden damlar kanallar açıksa
Sent from my iPhone using Tapatalk