Zihni sinir işler bunlar lakin konu ZJ ve sunroof olunca aklıma gelmeyen kalmıyor bizim zj lerin sunroof sistemleri bence yıllara yenik düşmüş durumda öyleki elini vurmaya kalmıyor elinde kalıyor bütün malzemeler saglam gibi görünsede yıllarca güneş ışıgı yagmur soguk sıcak derken resmen çıtır kraker gibi el degmeye gelmiyor benimde aklıma başka bir çözüm yolu geliyor zj lerin sunroof sistemi aynı diger araçlar gibi sekiz vidayla tavana sabitlenen müstakil sistemler fakat piyasada çok zor bulunuyor ve bulunsada bulunanda kullanılmış oldugundan pek işe yaramıyor bu durumda sıfırıda olmadıgından başka bir yol bulunamazmı zj sunroof kasası bildiğiniz diger araçların sunroof sistem kasalarıyla üç aşagı beş yukarı aynı en ve boy ölçülerinde gibi (ölçmedim ama tahmini olarak söylüyorum )ve aynı hareketlere sahip bu nedenle zj sunroof camı sabit kalmak kaydıyla başka bir aracın sunroof sistem kasasını bizimkiyle yer degiştirmek için modifiye etsek ? ( Örnek : metal fan yerine plastik fan modifiyesi gibi )
Ben aslında bu konuda bir çalışma yapacagım belkide başarılı olurum, bana yol göstermeniz ve fikir vermeniz açısından AR-GE ruhuna sahip profesyonel/amatör tüm arkadaşların Özellikle işin erbabı Ergun Abi başta olmak üzere bu konuda fikirlerini almak istiyorum.