Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: A/T Lastik Seçimi

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı strayker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldın mı bilmiyorum ama bende çk araştırmıştım... enson ergun abinin tavsiyesi ile bf at lerimi kullandım hafta sonu uludağda inanılmaz buzlanma vardı... en ufak bir kayma yapmadı... ve yoğun karın içinde ve çamurda çok iyi geçiş sağlıyor... gerçi herkesin görüş açısı birde bf at ko2 alabilirseniz onun sürtme olasılığı eski serisine göre çk daha az.. çünki yanak cıkıntısını kaldırdı...

yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
    Ercan Abi'den idareden Toyo Open Country'leri aldım ikinci el olarak. Ses yapmıyor, ama yağışta henüz test edemedim. BF de beni düşündüren yağmur performansı.

Üye strayker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Nisan.2015
    Nereden
    BURSA / NÄ°LÃœFER - FETHÄ°YE
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ercan Abi'den idareden Toyo Open Country'leri aldım ikinci el olarak. Ses yapmıyor, ama yağışta henüz test edemedim. BF de beni düşündüren yağmur performansı.
    Ben şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım aksine yağmurda sanki araba daha rahat ve denemek için virajlara sert girdimm... hiç sıkıntı yoktu... ama lastik ve araç için uygun hava basıncı çk önemli.. bana 28 yap demişlerdi lastikler inanılmaz yayıldı şu an 32 ve çk memnunum..

yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
    DÃœRÃœSTLÃœK SÄ°ZE FAZLA ARKADAÅž KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN Ä°YÄ° ARKADAÅžLAR KAZANDIRIR...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BF AT'lerin yagmurda da bir sikintisi yok Burak, benim gibi yagmurda da performans uzeri kullanirsan ki yapma, kontrollu kayiyor virajlarda tatli bir sekilde kictan

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi