NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Allah daha iyilerini daha güzellerini sizlere versin
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Evet
Tap tapa tapa tap... Tap tap
hadi hayırlı olsun ikinci metres devri
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
güle güle kullan çok temiz görünüyor
Bende böyle bir kombinasyon var eşimi WJ konusunda ikna edemedim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen öyle, masraflı ama keyifli, teşekkür ederim
Eyvallah abi
Başkanım yardımların için tekrar teşekkür ederim. İçimize sindi, yaban ellere bırakmadık deli oğlanı
kozmetik olarak diri vede çok güzel görünüyor kazasız keyifli günlerde kullanın 14269 taneden bir tanesine sahipsiniz
Teşekkürler İlhan abi, değişeni yok, bagajın üzerinde alt köşede lokal boya var, fabrika perçinleri, mühürleri hatta sticker ları duruyor üzerinde, iç kısmıda öyle, bendeki 2000 wj de ne aşınma varsa bunda da o var, ilk kullanıcısı uzun süre kullanmış, sonrakilerde tüp taktırmadığından, bu araçlardan anlayan birileri olduğunu tahmin ediyorum. Alt takımları falan yine bir elden geçiririm, birkaç orjinal kozmetik düzeltme de yaptım mı yeter. Hiç binmedim demem ömrü hayatımda
bilinçli sahiplerinin kullanması ne güzel...lpg olmaması hiç takılmaması en büyük avantajı...içinin aşınmaması normal 5,2 ye göre tüm derileri çok kaliteli vede DANA diyorlar ama bence MANDA derisi 5,2 ye göre yıpranma şansı ancak insan kılığında dolaşan yaratık kullanmışsa olur herşey ile kalite farkı var..ben güç vs offroad kısmı ile ilgilenmediğimden kozmetiği vede en önemlisi benim kullandığım deyim SAYGILI KULLANILMIŞ olması önemli....oda senin makinada mevcut tekrar kazasız keyifli günlerde kullanmak nasip olsun.....
not=pert /hurda olanlar;koca ayağa çevrilenler dahil dünyadaki 1 493 000 5,2 ye göre sadece 14286 adetten birine sahip olmak %1 şans..