Kaptan? hem ZJ hem WJ kullananlar diye bi dunya yok Ya ZJ kullanirsin, ya da ZJ otesi yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayirli olsun cok guzelmis cidden.
Giresunda cok guzel bir arac vardi..onu aldiniz herhalde.Tupsuz litre bazinda sehir ici 20 litreleri gecen bir tuketim mevcutmu...
Ortalama tek depo (öngörü) 500-550 km
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bu daha doÄŸru olur.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
İlhan abi sanırım 19,2 lt yapıyor, şehir içi, performans denemeleri dahil.
doğru 19,2 ben 37,260 litreyi 165 tl ye bölmüşüm 37,260/193,5=19,25... şehir içi + performans ile iyi bence .......şehir dışıda hız sabitleme ile 90-100 arası hızda 11-13 lt yakar herhalde ben ölçmüyorum moralim bozulmasın diye hep 100 tl benzin alıyorum datça da trafik yok ne şehir içi ne şehirdışı ortaya karışık bişey herhalde 13-15 lt yakıyordur..klasik söz varya ASLAN BESLEYEN YEMİNE BAKMAZ ...sikinti yok az binerim öz binerim verdiği keyif yaktığına değiyor.
Konu toporomboz tarafından (28.Kasým.2015 Saat 16:09 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Abi ateşleme, frenler, alt takım, lastikler v.s elden geçireceğim. Tamam dediğimde depoyu doldurup tekrar ölçerim ama dediğiniz gibi, verdiği keyif yeter
bu yapacakların aracın sağlığı için iyi bişi tabi.....ama tüketimde çokda farketmez sanırım neticede 5900 cc yüzlerce beygir çalışıyor içinde teknoloji 1998 yılının.. olacak o kadar neticede hep söylerim bugünün 300-400 binliralık jeep lerinden tek farkı görselliğ elektronik olarak teknoloji olarak eskiliği ama performans olarak hepsine rahmet okutur.....vede komik paraya keyif yapıyoruz meali=verdiğin para ile ters orantılı hizmet...onun için km de ne yakıyor kaç litre yakıyor gibi şeyler aldığımız keyfi kaçırır önemli olan=koyduğumuz benzini sağlıklı bir şekilde yakıp mekanik olarak performans olarak bize hizmet etmesi gerisi teferruat...az yaksın diye düşünürse insan ver 300-400 binlira al sıfırını dizelini .
ImageUploadedByTapatalk1451091715.775734.jpg
Yakışır aslanıma
Tek depo İzmir şehir içi karma 450 km, ona göre