Defransiyeldeki ses bitti gitti kurtuldum, ön defr. içi rulmanlar değiştirildi komple mis oldu yağ yenilendi. ses yok şimdi saat gibi. defr. boşluğuda ayarlandı. arka defr. kontrol edildi Yağ, LSD vs sıkıntı yok. şükür...
önde demir tampon olmayacak o yüzden eşit yaptırırım artık 4-5 cm civarı kesitirecem artık.
önce yükseltme sonra flanş konusuna bakıcam artık.tanıdık ZJ lerden olurum bende umarım. CV jointlere baklava ısmarlarım benpeki bunların derdi nasıl çözülür?
Hocam evet tersten gittik biraz. Ne geliyosa başıma tez canlılıktan geliyo zatenneyse şimdilik iyiyiz.
yayların basması durumunu neye göre kontrol edebiliriz bilemiyorum araç tamamen şehir aracı zaten. yüke vurulmamış römork felan çekmemiş km si düşük. Yani bilemiyorum helezonların durumunu 5 cm yaptıracaz gibi görünüyor.
Abi evet geri geri gelirken esas sürtme hissediliyor zaten. viraj kolunasürtme ise direksiyonu tam sağ - sol yapınca oluyor. onuda idare ederiz bir süre daha. Trac bar konusunu yaptırabilmek için ustaları ikna etmek de lazım. İşlemleri teleferik offroad garajında yaptıracam. samimiyet var ancak bu ince detayı ne derece de aktarabilirim bilemiyorum. Track bar nasıl uzatılır onuda bilmiyorum zatenbenim ihtiyacım seviyesinde uzatılmışının resmi var mı? ayarlı trac bar şimdilik ahalı kaçar. presletsek sağlıklı olacağını sanmıyorum bağlantı yerine ayar çekmek daha doğru olcak sanırım.. Abi senin offsetler de bağırıyor resmen
Hepinize teşekkürler.