Defransiyeldeki ses bitti gitti kurtuldum, ön defr. içi rulmanlar değiştirildi komple mis oldu yağ yenilendi. ses yok şimdi saat gibi. defr. boşluğuda ayarlandı. arka defr. kontrol edildi Yağ, LSD vs sıkıntı yok. şükür...

Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bildiklerimi yazayım hocam.

Dışa doğru eksi offsetli jant sürtünmeyi fazlalaştırır. Çözüm değil.

Get ile yükseltme 5 cm'ye kadar oluyor. Ama sen 4'ü geçme derim. Normalde kit ile yap derdim (helezon, amortisor) ama imkan yoksa şu an yapacak bir şey yok. Ayrıca yükseltince başka sorunlar çıkabilir. Şaft ötmesi, death wobble vs. Ayrıca amortisorlerin çalışma payı azalacak.

Bazı kitlerde arkalar daha alçak çıkıyor. Yarım inç yani 1.2 cm kadar. Önde demir tampon yoksa ikisini de aynı kestir hocam.

Bu arada aldığın lastik de ses yapacak. O sesi karıştırma abi.
önde demir tampon olmayacak o yüzden eşit yaptırırım artık 4-5 cm civarı kesitirecem artık.

Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Viraj denge çubuğuna sürtüyor. Flanş veya offsetli jant kurtarır.
Aracın iz açıklığı artar, görsel olarakda hoş durur jant.
Getler benden dedim ama bekleyemem dersen yaptır abi.
Amortisör çalışma payı yukarı doğru azalır, önemli olan aşşağıya olan kapanma haraketidir, bu artacak rahat ol
CV joint şaft bundan hoşlanmayabilir, ama takılı olan ve aktif kullanılan tanıdık zjler var, sıkıntı yaşamadılar.
DW yaşamazsın tamamen kuruntu yapıyor aldırma Kendisi tam bir DW sevdalısı.
önce yükseltme sonra flanş konusuna bakıcam artık.tanıdık ZJ lerden olurum bende umarım. CV jointlere baklava ısmarlarım ben peki bunların derdi nasıl çözülür?

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gıv gıv sesi muhtemelen yükselmekten hoşlanmayan şaftın sesi gibi geliyor bana. 5 cm get kurtarır ön arka eşit olmalı elbette. ama keşke bunu lastik almadan önce yapsaydın. her zaman önce yükseltme sonra lastiktir sıralama sen tersten gitmişin. 5 cm get rahat kurtarır bende de 245 75 16 var ancak yayların bastıysa belki 5 cm kurtarmayabilir fakat 5 cm üzerini tavsiye etmiyoruz hiçbişekilde..
Hocam evet tersten gittik biraz. Ne geliyosa başıma tez canlılıktan geliyo zaten neyse şimdilik iyiyiz.
yayların basması durumunu neye göre kontrol edebiliriz bilemiyorum araç tamamen şehir aracı zaten. yüke vurulmamış römork felan çekmemiş km si düşük. Yani bilemiyorum helezonların durumunu 5 cm yaptıracaz gibi görünüyor.

Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ugur .2" get sana yeterde artar bile -28 Ofsetli jantlarda lastiği içerden dışarıya taşıyacagından sürtünme ortadan kalkacak sadece önlerde saga sola dönüşlerde ön tampona degme yapacak yalnız ön tampon traşlamasını aracı geri vitese alarak yap geri vitesdeyken saga veya sola rahat dönebilecegin sekilde traşlama yap normal olarak durdugun yerde saga sola döndürerek traşlama yaparsan geri giderken ön tamponu küt diye sökersin,2" de yükseltsen track bar (ölçmen lazım) en az 1cm kadar uzatılmalı yada baglantı noktasından 1cm içe montelenmeli (şayet araç helezenlorı basıksa araç yükselse bile bu işleme gerek kalamayabilir)aracı yükseltip lastikleri takınca sağ sol ön lastiklerin durumuna bir bak özellikle track bar kısa gelirse araç sol ön tekeri diger tekere göre daha dışarıda ve çamurluktan çıkık durur sag tekerde çamurlugun içinde kalmış gibi durur yani aracın kupası saga şasesi sola kayar.bu durum track barın baglantı yeri degiştirilerek yada ayarlı track barla yada track barı presleterek düzeltebilirsin,arka diff şaftın açısı bozulacagından 2" den yukarıya çıkma şayet dediklerimi yaparsan senin arabada benim araba gibi olacak.

Benim zj nin birkaç fotosuEklenti 1709Eklenti 1710Eklenti 1711
Abi evet geri geri gelirken esas sürtme hissediliyor zaten. viraj kolunasürtme ise direksiyonu tam sağ - sol yapınca oluyor. onuda idare ederiz bir süre daha. Trac bar konusunu yaptırabilmek için ustaları ikna etmek de lazım. İşlemleri teleferik offroad garajında yaptıracam. samimiyet var ancak bu ince detayı ne derece de aktarabilirim bilemiyorum. Track bar nasıl uzatılır onuda bilmiyorum zaten benim ihtiyacım seviyesinde uzatılmışının resmi var mı? ayarlı trac bar şimdilik ahalı kaçar. presletsek sağlıklı olacağını sanmıyorum bağlantı yerine ayar çekmek daha doğru olcak sanırım.. Abi senin offsetler de bağırıyor resmen

Hepinize teşekkürler.