Tamam Ergun abi, Eskiyi bilmiyorum dikkat ederim.
tavsiyelerin için tekrar teşekkürler. Birkaç cevap vermem gerekirse defransiyel konusunda ustaya çok güvendiğim için arkama bakmadım. Denize düşen yılana sarılır misali gittik ve teslim ettik. şükür ki problem çözüldü. ama bu sırada sökülen takılan diğer ekipmanlarda elden geçmiş oldu tabi.
Lastik markası ve diş tipine göre diş çapın değişme ihtimaline katılıyorum. başka bir marka aynı ebat lastik belki sürtmeyecektir. soft At ve asfalt lastiği mesela.
Tamponu kestirmedim henüz, kötü durmasını kesinlikle kabul etmem zaten önce gözüme hoş görünmeli. herşey orantılı olmalı. sadece lastiğin takıldığı gün alt iç duvarın en altındaki köşeden pah kırma gibi kestim 3-4 cm lik yer yok bile. benim tamponla ilgili sıkıntım sanırım vidası perçini neyse artık biraz gevçemiş olacak ki biraz düşük duruyor. Onları halledince sıkıntı olmaz sanıyorum.
ab orjinal get alayım tabiki ama senin gönderdiğin linkteki fiyat ile piyasadaki aynı ürünü bulabileceğim fiyat arası uçurum oluyor. gerçi onuda nerden bulurum bilmiyorum. birkaç satıcı var. onların int sitelerinde de göremedim. amortisörlü vs ilaveli ekipmanlar var hep.
Dediğin gibi tersten gittik biraz ama taktığımız lastik aracın yürümesine engel değil şu an daha büyük lastik olsa tam sıkıntı olurdu.
ben şu an günlük kullanabiliyorum. Yükselirse yakışılı ve daha fonksiyonel olacak.
ZJ bir efsane gerçekten..