Beyler benden söylemesi sigarayı bırakmakdan daha kolay Bırakın lpg kullanmayı sonra benzinde koysanız kullanacak zj bulamayacaksınız.
Beyler benden söylemesi sigarayı bırakmakdan daha kolay Bırakın lpg kullanmayı sonra benzinde koysanız kullanacak zj bulamayacaksınız.
Benımkı hararet göstergesi 40 dereceyi hafif geçtimi lpg ye geçiyor..
Eğer 70-80 derece gibibi sıcaklıkta geçiyorsa ya lpg programında derece düşüktür,ya regulatöre gelen sıcak su bağlantısı yanlış yerden alınmıştır yada termostat geç açıyordur..
Nerden tahmın ediyorsunuz dersenız 2008 den beri aldıgım 5 araçta lpg liydi.Git gel akraba olduk lpg cilerle
Ama şimdi ince ayar kısmını kendim yapmaya çalışıyorum...
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Erol abi ben o zaman benim bi kontrole gitmem lazım, hatta az sonra uğrayacam. Çünkü günlük yolumun neredeyse 3 de 1 ini benzinde gidiyorum. motor neredeyse tam seviye de ısınıyor kalorifer cayır cayır sıcak üflüyor ama LPG ye ancak daha yeni geçiyor. Yine buradan bilgilendiririm.
Abi haftada 2 gün kullansam bende benzinde kullanırım.
Ama ayda 1000 km civarı yol yapıyorum ben.
Yinede LPG yi sök dersen ki sökmemi gerektirecek bir durum yok. LPG den bu kadar korkulmamalı
, LPG ye Teşvikin olduğu dünyada yaşıyoruz. Neden LPG den kaçayım. Nesini bozmuş LPG aracın? Sağına soluna ufak hasarlar verebilir Subap eritir falan filan diyorlar ki hemen bozulacak birşey değil bu 100- 150 bin km yi sıkıntılı ve ayarsız bir sistem le geçde ondan sonra bozulur belki De, değiştirilir yaptırılır, maliyeti ne olcak ki ama netice de o Noktaya kadar elde edeceğiniz kar çok daha fazlası olacaktır. Ben sadece kafadan aylık 400-500 tl Kardayım yaw
![]()
Dediğim gibi yinede sök dersen Satılık ZJ var diyebilirim..
Yada biraz daha az gezecez![]()
Konu ukymk55 tarafından (07.Aral�k.2015 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.