BER-ŞAH Nickli Üyeden Alıntı Karıştırmadım da (Wj'den soğudum yazınca) öncesini de bilmediğim için; Acaba Wj mi aldı diye düşündüm. İyi günler dilerim. Yok baba emektar duruyor, gozum gibi bakiyorum WJ'ye hastayim ama bu Burak yuzunden soguyorum, alabilme ihtimalimden bile sogutuyor beni adam SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Yok baba emektar duruyor, gozum gibi bakiyorum WJ'ye hastayim ama bu Burak yuzunden soguyorum, alabilme ihtimalimden bile sogutuyor beni adam SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Eninde sonunda dogru yolu bulucak, alacaksin. İste o gun dilimden kurtulamayacaksin
Death Wobble Dosyası Grand Cherokee WJ Soğutma Suyu Eksiltmesi Grand Cherokee WJ Direksiyon Yağı Grand Cherokee WJ Sunroff Gideri Temizliği Grand Cherokee WJ Vites Işıkları Grand Cherokee WJ Modifiye Kaput Altı Aydınlatması
Maverick Nickli Üyeden Alıntı Eninde sonunda dogru yolu bulucak, alacaksin. İste o gun dilimden kurtulamayacaksin Almaayacaaaaaaammmm SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları