Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1994 Model ZJ Vites geçmiyor....

Üye potukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2014
    Nereden
    Ä°zmir - Urla
    haklısınız sinirlenmekte, mesleğine ve ismine önem vermeyen ustalar oldukça bu sorunlar yaşanmaya devam edecek, bu tarz araçların (zaman el verse) tamirinde sürekli başında durmak hatta ara ara işe burnunu sokmaya çalışmakta fayda var

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah sabah biraz paylaşayım da sinirim geçsin. Bu nasıl vurdum duymazlık, bu nasıl boş vermişlik anlamadım gitti. Şanzımanı yaptırdığımı biliyorsunuz. Aldığım günden buyana o kadar küçük şeylerle uğraştırdılar ki. Usta şanzımanı yaptı tamam güzel ancak ufak şeyleri atlamasından dolayı arabayı her çalıştırdığımda bişey mi olacak diye paranoya yapmaya başladım. Yağ kaçağı, boru çıkması derken. Aldığım günden buyana vuruntu sesi vardı, onun için getir bakalım dedi perşembe bıraktım, cuma aldım, yani dün. Arazi vites kolu şasiye konuyormuş düzelttik dedi. Tamam ses kesilmiş, sabah çalıştırdım merak ya arazi vitesini elledim ve süpriz şanzıman boşa çıktı ne ağır devir, ne hızlı devire geçiyor. Aradım hemen geldi arkadaş pozisyonu tam olmamış falan filan dedi bırak abi yapalım dedi. Yine bıraktım geldim. Güzel ülkemde bu ustalara iş yaptırıyoruz yola çıkıyoruz. Rahatlık o kadar ki sanki teker çıkıp gitse "sıkmayı unutmuşuz getir sıklım diyecek" Tamam ilgileniyorsun arkadaşta yaptım dediğin şeyi denemeden niye teslim ediyorsun, niye ben 1 aydır diken üstünde kullanıyorum arabayı... Şimdi den usta bulmak zorlaştı, 10-15 sene sonra güzel ülkem ne durumda olacak merak için deyim. Herhalde hurdaya atıp, yenisini alırız araçların....
    geçmiş olsun abi ne yazık ki durum böyle ...1 ay önceki bakım faturama bakıyorum 6 litre antifriz yazıyor ölçüm ypaıyoruz -5 çıkıyor derece. kartalkayaya gitmeden komple boşalttırıyorum bu sefer 7 litre antifriz koyuyorum gözümle görerek -25 oluyor derece anlatabildim mi... yine aynı faturada sol motor kulağı değişti 45 gün sonra bakıyorum sol motor kulağı bozuk motor kalkıp iniyor acaba yanlışlıkla mı yazıldı faturaya yoksa çin malı olduğu için 1 ayda bozuldu mu motor kulağı ? insan soruyor kendine sorular sorularrr...yapılan hiçbir işe hiçbir ustaya güvenmeyeceksin abi ...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi ne yazık ki durum böyle ...1 ay önceki bakım faturama bakıyorum 6 litre antifriz yazıyor ölçüm ypaıyoruz -5 çıkıyor derece. kartalkayaya gitmeden komple boşalttırıyorum bu sefer 7 litre antifriz koyuyorum gözümle görerek -25 oluyor derece anlatabildim mi... yine aynı faturada sol motor kulağı değişti 45 gün sonra bakıyorum sol motor kulağı bozuk motor kalkıp iniyor acaba yanlışlıkla mı yazıldı faturaya yoksa çin malı olduğu için 1 ayda bozuldu mu motor kulağı ? insan soruyor kendine sorular sorularrr...yapılan hiçbir işe hiçbir ustaya güvenmeyeceksin abi ...
    Çözüm basit !

Parçaları temin edeceksin sonra o parçaları temiz işini yapan bir usta ayarlayacaksın randevu alıp sabah erkenden gideceksin aynı gün taktırıp kafan rahat edecek, ben çözümü böyle buldum yaklaşık bi 1.5 senedir %90 bu şekilde yapıyorum bu şekilde yaptırdığım hiç bir işte sorun yaşamadım ne zaman aracı bırakıp ertesi gün gidip alsam haftasına çıkmadan yine aynı problemi yaşadım maaelesef önce sorunu kendim çöZüp parçasını tedarik edip değişim için gidiyorum böylce kafam rahat oluyor ve daha az kazık yiyorum !!!!

Her konuda uzman usta en güzeli biraz yorucu oluyor ama garanti iş çıkıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12