Sabah sabah biraz paylaşayım da sinirim geçsin. Bu nasıl vurdum duymazlık, bu nasıl boş vermişlik anlamadım gitti. Şanzımanı yaptırdığımı biliyorsunuz. Aldığım günden buyana o kadar küçük şeylerle uğraştırdılar ki. Usta şanzımanı yaptı tamam güzel ancak ufak şeyleri atlamasından dolayı arabayı her çalıştırdığımda bişey mi olacak diye paranoya yapmaya başladım. Yağ kaçağı, boru çıkması derken. Aldığım günden buyana vuruntu sesi vardı, onun için getir bakalım dedi perşembe bıraktım, cuma aldım, yani dün. Arazi vites kolu şasiye konuyormuş düzelttik dedi. Tamam ses kesilmiş, sabah çalıştırdım merak ya arazi vitesini elledim ve süpriz şanzıman boşa çıktı ne ağır devir, ne hızlı devire geçiyor. Aradım hemen geldi arkadaş pozisyonu tam olmamış falan filan dedi bırak abi yapalım dedi. Yine bıraktım geldim. Güzel ülkemde bu ustalara iş yaptırıyoruz yola çıkıyoruz. Rahatlık o kadar ki sanki teker çıkıp gitse "sıkmayı unutmuşuz getir sıklım diyecek" Tamam ilgileniyorsun arkadaşta yaptım dediğin şeyi denemeden niye teslim ediyorsun, niye ben 1 aydır diken üstünde kullanıyorum arabayı... Şimdi den usta bulmak zorlaştı, 10-15 sene sonra güzel ülkem ne durumda olacak merak için deyim. Herhalde hurdaya atıp, yenisini alırız araçların....